Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Én abból indultam ki,hogy az FM1 is tudjuk milyen hosszú életű lett..na most a Richlanddal együtt az FM2 már két éves időintervallumot tudhat majd magának..gondolom miután az AMD ráérzett az Intel féle stratégia ízére a 2014ben kijövő Kaveri már én hiphotézisem szerint vagy FM3-at vagy mást kap...persze lehet ettől kompatibilissá teszik a mostanival,mert szerintem anno az AMx vonal mellett is sokan a fejleszthetőség és viszonylagos oda vissza kompatibilitás miatt döntöttek...csak egy eszmefuttatás volt részemről lehet hülyeséget írtam
-
Vartanus
őstag
ÁÁ értem
Háát eddig biztos voltam benne hogy FM2-t veszek jövőre fejlesztek Kaverire és kész..de most már egyáltalán nem tuti ez az opció,legalábbis valószínű hogy a Richland után lesz foglalatváltás,bár jó lenne ha az FM2 is olyan lenne mint az AM2>AM3+ vonal kompatibilitást nézve..de lehet inkább spórolok és veszek i5-öt és azzal pár évig elleszek
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DonanimHaber ismét lecsapott, így sikerült megszerezniük az asztali AMD termékek 2013-as listáját.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest