- Azonnali fotós kérdések órája
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
J03Y
tag
Zalman CNPS7700-Cu nem új típus, de bőven elegendő neki, még tuning esetén is.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #116 üzenetére
680 g réz csak elég lesz neki
-
K1LLMy53Lf
senior tag
jó kis cikk... eddig egy E6750et terveztem, de inkább egy E8200est veszek...xD a kérdésem csak annyi lenne, h szerintetek tuninghoz elég egy [Aerocool HT-102]es hűtő rá rá(ventivel együtt term.)? csak mert az van most a jelenlegi procimon (AMD Athlon XP 2800+) és anno amikor húztam asszem ~3200+t bírt ~60fokon 24/7ben... meg hát jó kis hűtő ez, szal nemszívesen válnék meg tőle, ha nemmuszáj...xD
-
HiperG
addikt
Én mindig is a batár nagy hűtők hive voltam,vagy a vizé.
De remélem faján mennek majd a kicsike hűtővel is.
-
Speed®
titán
Ha nem egy tök más témájú hír hsz.ei közé raktad volna a kérdésed, hanem a megfelelő helyre (Quad Kentsfield topik), azonnal megválaszolta volna valaki..
-
wwl
csendes tag
Sziasztok!
Egykis segítség kellene mert valamit nem értek.
Szóval van egy Pentium Q6600 4 magos procim. Van az everest v.4.20.1170 progi ami monitorozza a Van egy oszlop ami a CPU hömérsékleteket sorakoztatja az időmúlásával, aztán van 4 sor ami rendre a 4 mag hömérsékleltét mutaja.
Gamesolás közben a
CPU 65 fokos a magok pedig
1es mag: 74 fok,
2 es mag: 71 fok
3 as mag: 78 fok
4 es mag: 70 fokHogy lehet az hogy a CPU hűvösebb mint a magaok bármelyike???? Hiszen egy tokban vannak.
Hűtő: Thermaltright HR-01 plus rajta egy Noctua NF-P12 venti.
Léci segítsetek ebben a számomra nem érthető helyzetben.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv -
Chaser
legenda
válasz
Stalker-2572 #88 üzenetére
Az én magyarázatom erre: Dobozos a proci, de a hűtőt nem viszem el, leszámolnak érte x k-t, én meg veszek AC-t az árán
-
tytyty
tag
Én azthittem,hogy faroknövelésre merdzsót kell venni. Igaz,hogy drágább,de mégse vihetem le diszkoba gépem és mutogathatom "missz szilikonnak" ,mert ugyse tudja mi az
A bálna meg kint áll a maga 30 literes fogyaszátásával,de akor tudja rib@nc,hogy na embör vagyok
Kedvenc autom a merci egybént,de abbol a jó kis 25 éves dizel3 szoros hurá a fogyasztói társadalomnak.
"Már első látásra tetszett,
De másodszor sokkal szebb lett,
A harmadikra nem tellett,
De addigra szörnyen kellett.Azt hitted, melletted marad és ápol,
Ha kéred, elvarázsol,
Veled táncol a szakadék szélén
Az igazi helyetti műanyag élmény."U.i: Ne vegyetek felesleges cuccokat a gépetekbe. Az igy megsporolt pénzböl irány a kocsma. Egy finom lánynál nincs jobb hardver. Sokkal jobb grafikája van a seggének mint bármelyik ultra brutál játéknak kurvasok élsimitással
. Éljetek!
-
spirit007
senior tag
válasz
yakuza.tora #52 üzenetére
Szerintem jól , mert bekapcskolás után "üres" járatban kézzel tapintva is majdnem hideg a borda . Everest , ennyit mér : [link] 15 perc fárkráj2007 után (Crysis
) is épphogy meleg [link]
A proci egyébként alap fesz.-en megy .Akik lusták klikkelni ...
...
alap esetben 1Mag: 29 ; 2.Mag:27 . Némi játék után 1Mag: 41 ; 2.Mag:39
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest