Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tytyty

tag

válasz ddekany #99 üzenetére

Én azthittem,hogy faroknövelésre merdzsót kell venni. Igaz,hogy drágább,de mégse vihetem le diszkoba gépem és mutogathatom "missz szilikonnak" ,mert ugyse tudja mi az:D A bálna meg kint áll a maga 30 literes fogyaszátásával,de akor tudja rib@nc,hogy na embör vagyok:D
    Kedvenc autom a merci egybént,de abbol a jó kis 25 éves dizel:) 3 szoros hurá a fogyasztói társadalomnak.

"Már első látásra tetszett,
    De másodszor sokkal szebb lett,
    A harmadikra nem tellett,
    De addigra szörnyen kellett.

Azt hitted, melletted marad és ápol,
    Ha kéred, elvarázsol,
    Veled táncol a szakadék szélén
    Az igazi helyetti műanyag élmény."

U.i: Ne vegyetek felesleges cuccokat a gépetekbe. Az igy megsporolt pénzböl irány a kocsma. Egy finom lánynál nincs jobb hardver. Sokkal jobb grafikája van a seggének mint bármelyik ultra brutál játéknak kurvasok élsimitással:). Éljetek!

• tytyty

tag

A gyártok megb@*nák saját anyukat is 3 forintért. Ezért is ők a "piacvezetőhűde istenek". Nem azért lesz kisebb a borda,mert jobb ugy! - "Elviszik a sz@runk! 0.1$ is pénz. Eladunk százezer számra. Max beismerjük,hogy hibás. Aztá kiadunk ujat ami szintén lehet,hogy az, de sokan megveszik. Aztá változtatunk a számán, hozzáadunk pár ezret, és ako megint csomoan megveszik mire rájönnek,hogy szar. Véletlenül,ha jót gyártunk akor ugyhivjuk az összeset,me ugysetudja a fax paraszt mitvesz. Dobálozzunk a számokkal! Semmi értelme ,de legalább örülnek és nekünk meg dől a lé!"- na kb szerintem ez van. Aki sli-be gondolkozik, meg azok akik megveszik a CSODÁT , ami kb ugyanaz mint egy 21xx, annak gratulálok. Biztos van legalább 3 játék amihez kell. A proci a fő parasztvakitás (lásd: mmx, p4 prescott) , a borda -gyári- meg a hab a tortán(ugyis kevés ha vannak elképzeléseid). Boldogan lehet füzetni a semmiért!. Vga-bol 1 jó az ok. Mellé egy ocsó dualcore felhuzva. Mégis mit nyerek ha egy quad van alatta? Esetleg sli/xfire? Nagyrészénél nemkell, és mire "esetleg" érne vmit, adigra veszek 1 jobbat. Eladom 2 "HűdeJoA3DMark" vga kit-emet és büszkén bukok egy rakás lét. Szóva kedves "semmi se drága" felebarátaim: Inkább gyengébb konkurens cuccokat vegyetek, hamár ugyis szemétbe dobjátok a pénzt! Verseny nélkül megállunk. Most mennyivel jobb egy tnt2pro 64mb, mint egy vanta 64?

U.I: Na ,de ez az én véleményem....Bocs,ha sokvolt az OFF szerintetek,de szerintem ez nagyon ide vág.

"Biztosra vetted győzelmedet,de tévedtél.A világ összefog ellened."-dragonlace

Új hozzászólás Aktív témák