- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasiarpad
csendes újonc
Nem tudom hogy idetartozik -e, de megpróbálom. Nos, nekem van egy Starlight 22SLTA1000H tévém. Pendriveról akartam nézni filmeket, de 90%ban azt írta hogy nem támogatott audio formátum. Hogy tudnám ezt orvosolni? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Horizon 40HL7330F típusú okos tv. A T adott az IPTV-hez egyTechnicolor ISB2201 (Cisco) típusúbeltérit. A HDMI 1-es portra (a tévén) dugva a beltéri menüjében tudok lépkedni, megjeleníti a beltéri saját rendszerpontjait és üzeneteit, viszont műsort nem ad. Ugyanazzal a HDMI kábellel a monitoromra kiviszi megfelelően a jelet. (Hangszóró híján ugye hangot nem).
Esetleg valami tipp, hogy mi lehet a gond? -
Hency77
tag
Sziasztok!
Ilike márkájú tv -hez szeretmém a médiamix távvezérlőjét ráhangolni de nincs hozzá kód a leírásban. Esetleg van olyan márka aminek a kódja jó lehet hozzá? ☺ -
HXY
addikt
Előnyök a Horizon mellett:
Az ingyenes 3 év futárgarancia
(ingyen jön a futár elviszi a rosszat, majd ingyen hozza az újat)
képfrissítés 100HZ
(gyors mozgásokat is meg tud jeleníteni, nem fog elmosódni a kép játékkonzolnál, vagy sportműsoroknál, akciófilmeknél, ahol gyors mozgás van)
fényerő 300cd/m^2
(ha besüt a nap a szobába, akkor nagyon nem mindegy, hogy 150 vagy 300 a TV fényereje) -
VR3
lelkes újonc
Hello, esetleg megtudnál osztani több tapasztalatot erről a Starlightról? Nekem egy robotgépem van Starlight márkától, az nagyon bevállt de azért egy tévé nagyobb befektetés, és annyira még nem nyerte el a bizalmam ez a márka, hogy berendeljek egy tévét...Látom itt megtalálható mindkét márka a Horizon meg a Starlight is, szinte ugyan az az árkategória viszont ahogy olvastam az értékeléseket a Starlight termékekre több pozitív vélemény érkezett, lehet érdemesebb mégis ezek közül választanom?!
-
VR3
lelkes újonc
Hello, ennyi idő elteltével is megvagy elégedve a tévével? Nagyszüleimnek szeretnék venni egy belépőszintű tévét és a Horizon márka is egy opció abba az árkategóriában amiben keresgélek, csak nem volt még eddig tapasztalatom ilyen márkájú tévével, de az ára eddig elég meggyőző, főleg, hogy már egy 50es árkategóriában úgy látom okostévét is lehet venni, habár az fölösleges erre a célra, a nagyszüleim azt se tudnák, hogyan használják
de kissé attól tartok, hogy doboz hangja van.
-
törölt tag
-
ttpityu
csendes tag
Idős szülőknek régi crt helyett keresgettem TV-t és majdnem Horizon lett belőle, de akkor akciózott a MM webshopos vétellel 39990-ért SKYWORTH 32E3A11G TV-t. Nem tudom, mi van a belsejében, de a hangja nagyon jó, egészen finoman lehet hangolni, halkan és hangosan és szépen szól. A színekkel sincs gond. Lejátszani x264 és x265 kódolással HEVC hanggal nincs gond 720p felbontással, nem szaggat, szépen viszi.
-
vgavga
tag
Hali!
két éve van Starlight Emagról, 32" hdready 3db hdmi-vel ki van használva, teljesen meg vagyok elégedve vele, kép jó, a hang 2.1ről megy, akciósan kevesebb mint 50eFt volt ajándék falitartóval. pc is rákötve, a fiam imád játszani rajta!
-
Piftuka
veterán
Örülük, hogy sikerült egy ilyen kategóriájú tévét is tesztelned!
A "Milyen tévét vegyek?" témában meglehetősen sokan keresnek ebben az árszegmensben tévéket. A címszereplő esetében nagy piros pont a kontrasztos VA panelért.
Ha Full HD felbontást is tudna, ez volna az egyik "low budget Best Buy".
-
FireFox1996
őstag
válasz
SunMount3r #128 üzenetére
Van! És mintha optikai is van
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FireFox1996 #127 üzenetére
Bár a webshop-os linken nem szerepel, de audio Jack kimenet nincs rajta?
-
FireFox1996
őstag
válasz
Imilenni #109 üzenetére
Nah, átvettem a HYUNDAI FLP32T339 Full HD LED Tv-t, 53.999 ft volt.
Első tapasztalatok:
- tv csatornák: a HD csatornáknál rendben a színek, a hang is egészen jól. A nem HD-s csatornáknál mintha kicsit szemcsések a képek
- lejátszás külső USB-ről: hd/full HD filmeknél (mkv fájlok): a színek is rendben vannak, hangok is rendben vannak. Bár a színeknél az én Samsung UE32ES6100 Led tv-n szebbnek tűnnek színek ugyanazzal a filmmel nézve. (de gondolom ezt lehet javítani 1 kicsit a beállítgatással a menüben)
- Google chromecast 2-vel: youtube-ról nézve full hd-t: a színek szépek, hangok is ok.A TV felépítése: a LED panelt kicsit belehet nyomni, mozog/lötyög ha újjaddal tolod hátra, kb 1 mm-vel bejebb lehet nyomogatni, tehát lehetne jobb az összerakása. A talpon elég stabilon áll, nem csúzik rajta.
A hangszorók alul vannak, asztal felé néznek, így a panel alja alá ne legyen semmi, ami akadályozza a hang kimenetet.
Látószög is jó, honalpon mintha 178-at láttam. Annak is tűnik, 30-45 fokos szögön még élvezhető a tv-zés.Összességében: 54e ft-ért nagyon megéri, főleg full hd. Mi mamának vettük ajándékba, így nagyon megéri az árát, főleg ha váráslás után ha regisztrálod a Hyundai honlapon, akkor 12 hónap helyett kapsz 30 hónap gyári garanciát, abszolút jó, best buy!
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #125 üzenetére
"Pl. azért, amit írtam itt is korábban: a TV-s Topic-okban kevés a tapasztalat a legolcsóbb "konyha/mama TV" kategóriákról és így konkrét típusokra sem nagyon fognak ajánlást adni."
És erre az jó megoldás lenne, hogy a Vestel összes mutációját végigteszteljék folyamatosan? Csak ez a gyártó úgy fossa magából a történetet, hogy ha fixen 3-4 ember ezeket a cikkeket írná akkor se lenne minden lefedve. És akkor hol a többi:? Sokszor azon megy a nyígás, hogy azonos modelleknél a nyomorék szériaszám mutat e egyáltalán valamit, hogy milyen a panel, vagy az elektronika mögötte, mert sokszor azt építik ami a polcon van...
Ha nincs más, akkor meg kell túrni a netet, aztán 99% hogy talál az ember releváns infót. Mindenről nem lehet cikket írni úgy, hogy nem is profil, én pl biztos nem olvasnám a 3. ilyet se, mert minek.
Max egy olyasmi kéne, hogy nagyságrendileg mit nézz alsó-közép kategóriában. De nagymama meg konyha kérdéskörben miért kell teszt? Bemész, megnézed a polcon, esetleg megnyomkodod, aztán megveszed vagy nem. Ilyen árkategóriában nem hiszem hogy sok difi lenne, vagy sok olyan fícsör ami messze kiemelne modelleket. Mivel se a színhelyesség, se a többi mérhető, cikkekben jól mutató dolog nem igazán szempont olvasatomban, így amit kell azt látod a boltban is. Persze aki főzés közben natgeo-t néz és bssza a szemét hogy a zöld az nem az a zöld, vagy olyan nagyija van, aki a karácsonyra kapott tv-t visszadobja, hogy a nótatévét nézve mekkora az utánhúzás... Nos az szerintem nem generálna olvasottságot
-
törölt tag
válasz
Baggins86 #121 üzenetére
Jah. Csak a Samu hány tv-t hoz ki évente? Mindet le kéne tesztelni akkor. Meg az LG-t meg a Philipset, meg a meg a... Úgy hogy nem a fő profil azért elég meleg lenne. Arról nem is beszélve, hogy az alsóházas Vestel királyságból franc akar 30 egyencikket ami a képekben tér el max.
Minden másra meg ott a "Milyen y-t vegyek" topikok tömkelege.
HW szinten azért egész jó a paletta ph-n, ma-n van minden telefon is, kínai kacattól fölfele bármi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Forrest814 #120 üzenetére
Ide nézz be. Android helyett pedig LE + KODI.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
kolopele #116 üzenetére
Lehet róla cikket írni, nem ez a gond. A gond az amikor csak ilyen cikkek vannak és olyanok nincsenek amiket megengedhet magának az ember. Értsd úgy, a többségünk nincs olyan anyagi helyzetben, hogy fél millás OLED tv-ket ajándékozzon jófejségből. Nekem most ment tönkre a TV-m, jön a karácsony, 160-nál kellett meghúzni a határt, amit maximum áldozhatunk erre a célra és ebben a kategóriában sehol nem halmozzák el az embert tv tesztekkel. Lutri volt a a Samsung 58J5200, de szerencsére bejött, bármennyire kutyázzák a Samsung 5-ös szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az igen kedvező árú, 32 hüvelykes Horizon 32HL7300H LED LCD tv járt nálunk. Leteszteltük!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Gitáros topic
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest