Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz King Unique #489 üzenetére

"Hátrálj csak, mert míg a többiek itt, v más topikokban tudnak azért megfelelő stílusban és szakmai tartalommal bíró hsz-eket is írogatni, addig nálad jobbára csak ez az olcsó szint dominál... :DDD"

te viszont már minden topikban megmutattad mennyire mélyen szakmai érvrendszer mellett tudsz vitatkozni, jelenleg is azt teszed, és még én piti kötekszek...

továbbra is tolod a habi dumát hogy egy eladásra szánt termék attól még lehet jó hogy nem lehet eladni .... jah persze egy szűk rétegnek. csak annak a szűk rétegnek a dobozt nem érdemes megterveztetni mert azt se hozza vissza... a többit gondolom kitalálod.

igen egy nagyon jó rendszert hoztak össze a 8-ban kernel szinten. ezt soha nem vitattam. de eladhatatlan lett és nem mítoszok meg birkaság miatt. az embereknek pedig joguk van hülyének lenni, én se akarok sok dologhoz érteni pl mert eleve sajnálom az időt rá. szeirnted miért tudnak elkérni és brutális tételekben értékesíteni olyan eszközöket amiket bekapcsolsz aztán használod? tudom fáj és nagyon nehéz megérteni, de a user az ilyen. tudod neki nem ez az élete, hobbija, szerelme, boldogsága. neki egy eszköz mint nekem a mikró... abból is az ideális az egy nagy tekerőgombos. nem akarok manuált olvasni vagy googlizni hogy felprogramozzam miden paraméterét a kajának, mi az, mennyi, milyen hideg, milyen intervallumokban melegítse és hány fokosra... beteszem, eltekerem, ha csöngött kiveszem...

baj?

az a gond hogy te itt azt erőlteted hogy szakmailag indokolja meg mindenki hogy miért szar a 8. ehhez viszont nem kell szakmai indoklás, mert rajtad kívül ezt már mindenki belátta. még aki csinálta az is. de nincs ezzel baj majd jön a 10 és az talán jobb lesz. csak érteném hogy miért nehéz felfogni hogy másnak más igényei vannak mint neked...

Új hozzászólás Aktív témák