Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
krisztina77 #73 üzenetére
Sziasztok.
A minap vásároltam egy i5 verziót egy előzetesen említet hibával. Sejtem, hogy talán hardver probléma lesz, de azért bízom benne, hogy találok majd rá megoldást, még ha költeni is kell rá. Az van, hogy a kijelző vízszintes felétől lefelé vibrál. Olyannyira, hogy alig olvasható a szöveg a kijelző alsó részén. Azt mondja az előző tulaj, hogy néha nem jelentkezik ez a probléma, de a leggyakrabban igen. Youtubeon láttam egy videót, ahol azt állítja valaki, hogy 50% feletti fényerő beállításnál szokott a S. P. 4 ilyet csinálni. Ezt még nem volt alkalmam tesztelni, csak munkanap után tudok majd ránézni jobban. Gondoltam, addig megkérdezlek titeket, hogy mit gondoltok erről. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest