- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
krisztina77 #73 üzenetére
Sziasztok.
A minap vásároltam egy i5 verziót egy előzetesen említet hibával. Sejtem, hogy talán hardver probléma lesz, de azért bízom benne, hogy találok majd rá megoldást, még ha költeni is kell rá. Az van, hogy a kijelző vízszintes felétől lefelé vibrál. Olyannyira, hogy alig olvasható a szöveg a kijelző alsó részén. Azt mondja az előző tulaj, hogy néha nem jelentkezik ez a probléma, de a leggyakrabban igen. Youtubeon láttam egy videót, ahol azt állítja valaki, hogy 50% feletti fényerő beállításnál szokott a S. P. 4 ilyet csinálni. Ezt még nem volt alkalmam tesztelni, csak munkanap után tudok majd ránézni jobban. Gondoltam, addig megkérdezlek titeket, hogy mit gondoltok erről. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest