Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
válasz
Reinhardt #65 üzenetére
Én is bevállaltam egy Core i5-ös 8 giga ram-os verziót!
nekem napi munkára kell a cégnél bent, ok persze hosszú távon (megvettem hozzá a port replicator-t is mert a Kensington USB replicator nem működött rendesen) külső monitorral fogom használni, de eddig nagyon klassznak tűnik!
Valószínű csak nekem ekkora nagy szám, de hogy egy tableten win10 fusson és bármit simán könnyen meg tudok csinálni, mint amit az otthoni gépen is.. az nagyon tetszikNeked Aksi idő ténylegesen mennyi?
én egy munkanapot simán el dolgozgatok vele, ok le van véve a fényerő és az energiatakarékos módot bekapcsolom, úgy is tökéletesen flott.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest