Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
(#64) Geller_1972: De így sem talicska főleg nem ilyen árért.
ha megnézed, hogy ugyan ez a Predator ram 2x4GB csak 2666MHz az már 150euro ellenben a 48eurohoz.
Szerintem akinek van esze az most ilyet vesz. Én is megvenném csak nekem mrá van 4x4GB mostmár nem kombinálok.
Szerkesztettem! Sorry
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #51 üzenetére
Tessék.....echterion ez neked is szól. Pontosabban komáromban van ez az üzlet. Ha érdekel megadom a pontos címet. Könnyen oda tudtok találni. Ha meg más nem akkor találkozhatunk együtt oda van menve. Előre le kell adni a rendelést. Másnap már ott is van.
Ha tutira fog kelleni akkor én ismerem a gyereket és megrendelhetem nektek. És akkor írok és már mehettek is a ramokért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest