Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
atti_2010 #33 üzenetére
Tudom, de mind a kettő operációs rendszer, és az egyiket teljes értékűen tudom futtatni a kb. 5 éves pendrive-omról, ami már megélt egyet-mást. Úgyhogy a fent idézett mondat abban a formában nem állja meg a helyét, mert egy tök átlagos pendrive-ról is lehet teljes oprendszert futtatni gyorsan, ha az az oprendszer nem windóz
-
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
"bedugod az USB-be működik csókolom, kihúzod elmentél szevasz tavasz"
Biztos működik? Milyen sebességgel bootol/működik pl egy celeronos gépen 1 GB RAM-mal? Minden szükséges drivert tartalmaz? Ha lementesz valamit az USB-re, hogy kerül fel a szerverre? Mi történik ha elhagyod a pendrive-ot?
-
válasz
atti_2010 #15 üzenetére
Értem, tehát a rendszergazda, akinek még kismillió dolga van, integrálgassa bele a drivereket.
Ahelyett, hogy az egységsugarú usernek az asztalára kirak egy parancsikont, amibe benne van a távoli szerver címe. User rákattint, beírja felhasználónevét jelszavát és máris dolgozhat.
Olvasva a hozzászólásodat azért az RDP/TS és az alkalmazás virtualizáció tiszta ugye?
kraftxld maximálisan egyetértek a 17. és 20. hozzászólásoddal. Tablet lázban ég mindenki, csak dolgozni nem akar rajta. Ha már van tessék kihasználni. (Mondjuk azért tabletről érdekes lehet excelt szerkeszteni vagy könyvelni
)
-
Poetro
csendes tag
válasz
atti_2010 #18 üzenetére
Azt írtad, le van tiltva a BIOS belépés, és a meghajtók sorrendje be van állítva. De kérdem én, miért? Biztonsági kockázat miatt? Mert egy ilyet könnyű kijátszani. És az ARM, mint tudjuk, nem zárja ki a Windows-t (lásd WinRT). Szóval csak arra nem tudtam rájönni, miért lennének ezek a dolgok így beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest