- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maszi65
csendes tag
válasz
Tomy Yayo #29 üzenetére
Használom ezt a Windows To Go-t (Kingston DataTraveler Workspace 32GB) . Kipróbáltam több gépen is, percek alatt felállt a rendszer, előfordult hogy némi drivert külön kellett telepíteni. Saját gépemen USB 2.0 porton is gyorsabban fut, mint ugyanaz a rendszer a merevlemezen. Teljes értékű rendszerként működik gond nélkül. Még megjegyezném, kis ügyességgel láthatóvá és hozzáférhetővé lehet tenni a gépen lévő merevlemezeket a lemezkezelőbe.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tomy Yayo #40 üzenetére
Értem én hogy mit akarsz mondani de ne csináljunk ebből is Win Linux vitát, nem mindenhol tudod használni, ha az adott cégnél olyan szoftvereket használnak ami csak Winre van meg vagy a rendszergazda azt mondja hogy csak Win mert ő úgy akarja akkor a hajadra kenheted az Unbutut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest