- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakesz
aktív tag
válasz
Marvinyo #1831 üzenetére
"Ne kelljen már olyan alapvető terminusokat magyarázni, hogy a szerződésszegő a vétkes fél, nem az aki a szerződést betartatja."
pedig jo lenne ha elmagyaraznad, pl. erre: "The rules are made up as you go. They are arbitrarily interpreted and enforced and are subject to change whenever Apple sees fit to change and developers have no choice but to go along with the changes or they must leave the App Store. That’s an enormous amount of power."
de szerintem te trollkodtal, mert ezt mar a legelvakultabb Alma szopogatok is haziszabalyzatnak mondjak egy ideje -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Marvinyo #1829 üzenetére
:D
Szerződés szegés történt oké, de az Apple meg kizárta a fortnite-ot, majd miután kizárta perelt.
Milyen indokkal perel olyan dologért amit igazából ő okozott.
Ha felvázolta volna az Epic-nek hogy figyu kapsz X időt hogy leszedd a dolgot, vagy ha nem, akkor megy a per.
Az a bizonyos kár okozás meg lehet hogy csak egy alibi...
Apple amúgy is szeret perelni... szóval megszokás már lassan.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Marvinyo #1345 üzenetére
De, nagyon unalmas már az Epic fikázásának hajtogatása. Amíg a bíróság ki nem mondja, nem szegett semmilyen szabályt. PONT. Ezer komment alatt csak nem olyan nehéz ez.
(#1347) nyogo83: "Akarhogy vered a fejed a falba, attol meg nem lesz igaz amit irsz"
Nem is mondta senki hogy igazad van.
"Tudsz mutatni egy birosagi vegzest/iteletet, barmit, ami kimondja, hogy az Apple monopol helyzetben van az adott ugyben?"
És te arról hogy nem?
"Mielott nevetsegesse teszed magad, ahogy tetted ujra es ujra erre a kerdesre, ne faradj a hasonlo kikerulo valaszokkal: “mutass te, hogy nem az”, “hulye aki nem latja”, “mindenki szamara vilagos, hogy az”."
És még mindig nem veszed észre magad, hogy saját magadtól kérded, ugye?
"Ha szuletik egy ilyen itelet, akkor majd hordozhatod, mint a veres kardot, hogy igen monopol helyzetben van, addig pedig leirhatod egy hsz-en belul 10x is, akkor se lesz igaz"
Na igen, majd akkor lesz jogalapod fikázni az Epicet, addig nem! Jól mondod!
"Azt se sikerult ertemesen megcafolnod, hogy miert jarna automatikusan egy sajat termek zart rendszerebe"
Azt se sikerült felfognod hogy mit jelent az a szó hogy monopólium.
"Tudom, monopolium"
Akkor meg mit trollkodsz?
-
pakesz
aktív tag
válasz
Marvinyo #1332 üzenetére
en az Epic peranyaganak azt a reszet masoltam be, ahol osszefoglaltak a monopoliummal kapcsolatos elkepzelesuket es masoltam be, azt kepes voltam elolvasni es ertelmezni, gondolom a jogaszok tudtak a dolgukat...
leirtam azt is hogy 9 oldalnyi a teljes anyag (ezt mar nem abszolvealtam...), szoval amit tudhatunk hogy az anti troszt ellenes meghallgatas utan ahol Tim Cook jatszotta a selyemfiut jott egy brutalis almas leszamolas es utana egy kelloen elokeszitett peraz Apple valaszat is elovastam valamennyire hat ok azt mondtak hogy de a Fortnitenal egy phising soran security breach tortent, es huha akkor nem szabad am az App Store -on kivul semmit se letolteni, igaz amikor a linket elolvastam ott azt irtak hogy a felhasznalok onkent es dalolva adtak at a jelszavukat
-
pakesz
aktív tag
válasz
Marvinyo #1038 üzenetére
"Az Epic megszegte az Apple-el kötött szerződést, mire az Apple a szerződésben leírtak szerint reagált."
konkretan nincsen bizonyitva hogy szerzodesszeges tortent, okosak am az Epicnel, hotfixkent betoltak, eleve ugyvedek jelenleteben keszitettek el a kod specifikaciojat -
pakesz
aktív tag
válasz
Marvinyo #852 üzenetére
a peranyagban bemasolta az Epic az apple hivatalos levelet
mondjuk en inkabb ultimatumot irnek, vagy Casus belli -re asszocialnek
ez a szol ez nem a megfelelo kifejezes, ha odamegy hozzad 5 ember este es szol neked hogy at kellene adnod a penztarcadat akkor a birosagon te mit mondanal el?
hogy szeliden kertek, te meg atadtad, keremszepen biro ur hat artatlanok -
-Skylake-
addikt
válasz
Marvinyo #821 üzenetére
"De hát az egész konkrét per tárgya az (is), hogy monopóliumnak minősül-e az Apple-iOS világ."
Igen , én értem. Szerintem igen , annak. Ahogy monopóliumnak minősül a Facebook is , meg monopóliumnak minősül az Alphabet is és monopóliumnak minősül a Microsoft Office/Windows is. Csak ez mind-mind más témakörben minősül monopóliumnak.
-
Ezekiell
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest