Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jól rácsapott a m$ erre a régi nintendo-s címre és szépen beépítette a marketingbe
egyik haverom odáig is van érte rendesen, de nekem annyira nem jön be ez a szaggatott-darabos mozgás... egy mortal kombat/tekken sokkal profibb szerintem: főleg a tekken, amiben talán a legjobb a mozgásanimáció verekedős játékokat tekintve 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyik haverom odáig is van érte rendesen, de nekem annyira nem jön be ez a szaggatott-darabos mozgás... egy mortal kombat/tekken sokkal profibb szerintem: főleg a tekken, amiben talán a legjobb a mozgásanimáció verekedős játékokat tekintve