- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
citkar
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kicsi vagy ehhez

(#1) mephi666:
Nekem is bejött egykor ez a játék, de még a Vészhelyzet sorozatban is játszott az egyik doki egy KI játékgéppel egy szórakozóhelyen
-
F_Zolee
nagyúr
Ennyi kombó miatt csomósra tekeredik az ember ujja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyáliSanyi
őstag
Ingyen játéknak ne nézd a grafját. Akármilyen is a játék kellett egy ingyenes alapjáték, hogy az X1 tulajok ne csak a polcon nézegessék a konzolt, ha épp még nem szereztek be hozzá frissen 1-2 játékot.
-
Mi ez a trágya?

-
Rigormortiis
veterán
Legalább a F2P modell miatt nem kell attól tartanom, hogy ha majd később, jóárasítva veszem meg az egész pakkott, üresek lesznek a szerverek.
Mondjuk néhanapján még mindig előveszem a tekken 6-ot, és még ott is találok ellenfelet, pedig nem mai csirke.
-
Buster17
addikt
Ezekben a modern verekedős játékokban az nem tetszik, hogy direkt leesik az fps 0-ra.
-
devast
addikt
A Killer instinct számomra még mindig ez
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Annyira erőltetik ezeket az idétlen speciális effekteket már lassan az összes játékban, hogy az akciónak már szinte másodlagos szerep jut csak mellette (lásd Ryse). Most ez így vagy tényleg sz@r, vagy én öregedtem már ki nagyon az ilyesmiből.
-
mephi666
nagyúr
jól rácsapott a m$ erre a régi nintendo-s címre és szépen beépítette a marketingbe
egyik haverom odáig is van érte rendesen, de nekem annyira nem jön be ez a szaggatott-darabos mozgás... egy mortal kombat/tekken sokkal profibb szerintem: főleg a tekken, amiben talán a legjobb a mozgásanimáció verekedős játékokat tekintve 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik haverom odáig is van érte rendesen, de nekem annyira nem jön be ez a szaggatott-darabos mozgás... egy mortal kombat/tekken sokkal profibb szerintem: főleg a tekken, amiben talán a legjobb a mozgásanimáció verekedős játékokat tekintve