- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"Más esetleg más véleményen van - nem arról, hogy mi ütközik törvénybe, és mi nem, mert ez adott, hanem - arról, hogy mit érdemes vagy helyes csinálni, akár a törvények szellemének megfelelően, akár azokkal ellentétben."
az ilyen gondolatmenetek szulik az olyan hulyesegeket is mint megelhetesi bunozes...
Ami torvenybe utkozik azt nem helyes csinalni. Pont. Ha nem tetszik a torveny, tessek modot talalni arra, hogy megvaltoztasd. De amig hatalyban van, addig nekem is, es mindenki masnak be kell tartania, aki nem, annak bunti jar. Akkor is ha szerinte hulyeseg a torveny. Nincs rinya, hogy jaj szegeny vagyok, csak warezszoftverrel tudom beinditani a vallalkozasomat. Jaj kihasznalatlanul all a 200k-s gamer configom ha nem warezolom le a Crysis 6-ot.
Neki egy warezolt szoftver kell a bolt beinditasahoz, nekem meg 6 boeing a legitarsasagomhoz. Ha majd en is lewarezolhatom a 6 boeinget mindenfele kovetkezmeny nelkul, akkor nem lesz vele problemam.
Kivancsi vagyok a kedves grafikus mit szolna, ha a megrendelo lenyulna a terveit, es valaki massal csinaltatna meg... biztos lenne siras, hogy megloptak... pedig ha o warezolhat photoshopot, akkor a megrendelo is "warezolhatja" az otleteit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest