Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz WN31RD #583 üzenetére

"Más esetleg más véleményen van - nem arról, hogy mi ütközik törvénybe, és mi nem, mert ez adott, hanem - arról, hogy mit érdemes vagy helyes csinálni, akár a törvények szellemének megfelelően, akár azokkal ellentétben."

az ilyen gondolatmenetek szulik az olyan hulyesegeket is mint megelhetesi bunozes...

Ami torvenybe utkozik azt nem helyes csinalni. Pont. Ha nem tetszik a torveny, tessek modot talalni arra, hogy megvaltoztasd. De amig hatalyban van, addig nekem is, es mindenki masnak be kell tartania, aki nem, annak bunti jar. Akkor is ha szerinte hulyeseg a torveny. Nincs rinya, hogy jaj szegeny vagyok, csak warezszoftverrel tudom beinditani a vallalkozasomat. Jaj kihasznalatlanul all a 200k-s gamer configom ha nem warezolom le a Crysis 6-ot.

Neki egy warezolt szoftver kell a bolt beinditasahoz, nekem meg 6 boeing a legitarsasagomhoz. Ha majd en is lewarezolhatom a 6 boeinget mindenfele kovetkezmeny nelkul, akkor nem lesz vele problemam.

Kivancsi vagyok a kedves grafikus mit szolna, ha a megrendelo lenyulna a terveit, es valaki massal csinaltatna meg... biztos lenne siras, hogy megloptak... pedig ha o warezolhat photoshopot, akkor a megrendelo is "warezolhatja" az otleteit.

Új hozzászólás Aktív témák