Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ezt én mind értem, de ha nincsen pénzem 1 hónapban 20 játékra, csak 3 havonta 1-re, akkor nem warezolom le a másik 19-et.
Ezek a dolgok nem víz meg kenyér.
Ha nincsen pénzem WIndows 7-re, akkor most nem használok Windows 7-et. Használom tovább a 8 éves Windows Xp-met. Ha pedig 8 év alatt nem tudtam ~30K-t összegyűjteni, akkor olyan szinten a létminimum szélén szédelgek, hogy nem csak Windows 7 nem kell, de gépem sincsen, netem sincsen és valszeg villany sincsen.Lássuk be: egyszerűen nem akar a legtöbb ember azért fizetni, amit meg tud szerezni ingyen. És persze, hogy hiányozna neki a Windows ára - mivel ezzel az árral nem kalkulál, hiszen ingyen van.
Persze, hogy nem tökéletes semmi sem, ha olyan emberek nevelnek másik embereket, akik szerint normális, hogy "itt egy kicsit lopunk, ott egy kicsit ügyeskedünk, amott meg nem fizetünk".
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest