- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ezt én mind értem, de ha nincsen pénzem 1 hónapban 20 játékra, csak 3 havonta 1-re, akkor nem warezolom le a másik 19-et.
Ezek a dolgok nem víz meg kenyér.
Ha nincsen pénzem WIndows 7-re, akkor most nem használok Windows 7-et. Használom tovább a 8 éves Windows Xp-met. Ha pedig 8 év alatt nem tudtam ~30K-t összegyűjteni, akkor olyan szinten a létminimum szélén szédelgek, hogy nem csak Windows 7 nem kell, de gépem sincsen, netem sincsen és valszeg villany sincsen.Lássuk be: egyszerűen nem akar a legtöbb ember azért fizetni, amit meg tud szerezni ingyen. És persze, hogy hiányozna neki a Windows ára - mivel ezzel az árral nem kalkulál, hiszen ingyen van.
Persze, hogy nem tökéletes semmi sem, ha olyan emberek nevelnek másik embereket, akik szerint normális, hogy "itt egy kicsit lopunk, ott egy kicsit ügyeskedünk, amott meg nem fizetünk".
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- EAFC 26
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest