Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Na nekem megjott a fules probalgattam egy kicsit.
ANC-tol nem dobtam hatast, jobb, mint amit Jabra Evolve 2 85-os headsetem tud, de olyan huha erzes nem volt. Alapvetoen kenyelmes, de zavar, hogy nem hagyomanyos agybadugos, hanem kicsit kijjebb ul a fulemben (nyilvan ugyanugy, mint az elso AirPods Pro, ami nalam kimaradt).A hangminoseggel nincs bajom, de persze nem vagyok audiofil. Feljebb irtak, hogy a Galaxy Buds Plus hangja jobb, mint az AirPods Pro-e, de nekem az AirPods hangja jobban bejon, talan a basszus miatt (EQ beallitasokra meg soha egy fulesemnel ra se neztem, ezt erdemes lehet fejben tartani
).
Az, hogy a laptopom, a telom es az oram kozt valt elegge bejon, a tapizasra a visszajelzes is jo es megbizhatobban iranyithato, mint a Buds volt.
Elsosorban edzeshez fogom hasznalni, ahova papiron a Beats fulesek jobbak. Vegul azert dontottem emellett, mert ehhez kismillio rahuzhato fulkampo kozul valaszhatok Ali/Amazon kombon keresztul fillerekert, igy nagy esellyel talalok kenyelmesebb, vagy jobban rogzito megoldast, mint ami a Beats-en van. Eddig 2 felet rendeltem, elso kuka, a masodik viszont eleg igeretes eddig, majd elso komolyabb edzesem utan kirakok egy update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung S Pen érintőceruza
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest