Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Felesbandi

senior tag

Na nekem megjott a fules probalgattam egy kicsit.
    ANC-tol nem dobtam hatast, jobb, mint amit Jabra Evolve 2 85-os headsetem tud, de olyan huha erzes nem volt. Alapvetoen kenyelmes, de zavar, hogy nem hagyomanyos agybadugos, hanem kicsit kijjebb ul a fulemben (nyilvan ugyanugy, mint az elso AirPods Pro, ami nalam kimaradt).

A hangminoseggel nincs bajom, de persze nem vagyok audiofil. Feljebb irtak, hogy a Galaxy Buds Plus hangja jobb, mint az AirPods Pro-e, de nekem az AirPods hangja jobban bejon, talan a basszus miatt (EQ beallitasokra meg soha egy fulesemnel ra se neztem, ezt erdemes lehet fejben tartani :DDD ).

Az, hogy a laptopom, a telom es az oram kozt valt elegge bejon, a tapizasra a visszajelzes is jo es megbizhatobban iranyithato, mint a Buds volt.

Elsosorban edzeshez fogom hasznalni, ahova papiron a Beats fulesek jobbak. Vegul azert dontottem emellett, mert ehhez kismillio rahuzhato fulkampo kozul valaszhatok Ali/Amazon kombon keresztul fillerekert, igy nagy esellyel talalok kenyelmesebb, vagy jobban rogzito megoldast, mint ami a Beats-en van. Eddig 2 felet rendeltem, elso kuka, a masodik viszont eleg igeretes eddig, majd elso komolyabb edzesem utan kirakok egy update-et.

Új hozzászólás Aktív témák