-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
budhanil
csendes tag
Egy gyors kérdés.
Melyik jobb az Airpods 3 vagy az Airpods pro.
Melyik mikori?
Köszönömgoogle. amugy meg ertelmetlen kerdes, attol fugg mire van szukseged, ANC? akkor pro. ennyi.
-
mr.tamasbiro
őstag
Egy gyors kérdés.
Melyik jobb az Airpods 3 vagy az Airpods pro.
Melyik mikori?
Köszönöm -
Jano_023
őstag
Hali, segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy céges laptopot amiben tiltva van a BT és szeretném a Zoom hivásokhoz az Airpods prot használni. Ha veszek valamilyen USB BT adaptert azzal ez működni fog ? Előre is köszönöm a segítséget.
-
zenit73
aktív tag
Köszi! Nem volt alkalmam kipróbálni amit írtál. Tegnap mac-ről ment amikor ezt csinálta, tokba be-ki-t próbáltam de az tényleg nem javította meg. Most telóval akartam kipróbálni, de működött ahogy csatlakoztattam. Lényeg, hogy nem romlott el hardveresen, tegnap egy kicsit megijedtem, hogy gariztatni kell.
-
icecave
nagyúr
Ismerős, a telefont kell újra indítani, mert a tokba be majd ki nem segít ezen általában, előbbi viszont igen (szóval tokba az AirPods majd telefon reboot).
-
zenit73
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap zene hallgatás közben a jobb oldalinak megszűnt az érintés érzékelése, minden érzékelése, szól, mutatja a töltöttséget csak abszolut nem érzékel semmit.
Mi ilyenkor a teendő, ismerős ez valakinek?
Köszi! -
la_cc
addikt
-
budhanil
csendes tag
Van egyaltalan olyan tok, ahol a 2 rész össze van kötve egymással/illesztve?
-
Oliverda
félisten
Én ezt már elengedtem. Ha látok valahol vékony kétoldalú ragasztócsíkot, teszek majd bele egy keveset.
-
la_cc
addikt
Én ezt vettem
Október óta tartja magát egyenlőreEzt én is néztem, de nem találtam feketében...
-
Leonardo91
őstag
Én ezt vettem
Október óta tartja magát egyenlőre -
la_cc
addikt
Én Spigen Urban Fit Apple Airpods Pro-t vettem rá, kb. 1 héttel megjelenés után rendeltem fülest meg a tokot és azóta rajta van és teljesen jól működik.
-
budhanil
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki ajánlani egy jó airpods pro tokot, amíg 1-2 hónap múlva is tartja a felhajtható részt?! Utóbbi Spiegen tokom is elgendte magát, bármennyit takarítom, kilazul a szilikon tok és leesik felső rész...köszi
-
la_cc
addikt
Azért vannak anomáliák rendesen ezzel a ANC-vel.
Pl. probáljátok ki, hogy liftben megcsörrentitek kicsit erőssebben a kulcsotokat, ugye magas hang, szűk tér és úgy berecseg a füles, hogy az nem igaz... 
-
zenit73
aktív tag
Nekem az előzővel (Version 5A377) voltak kaotikus dolgok, ezért vártam a frissítést.
Másik topikban írták, hogy akkor frissít ha a füles a tokban, tok a töltőn, nekem így egy idő után lefrissített, persze a telő neten volt és bluetooth is aktív volt. Tapasztalatom arról, hogy a problémáim megszűnnek e még nincs. Hangja továbbra is jó, de azzal idáig sem volt bajom.Bár tegnap frissítés után történt olyan, hogy a bal elkezdett halkabban szólni, először azt hittem a zene ilyen, de mivel furcsa volt, beleléptettem a zenébe és nem múlt el, másik lemezzel is olyan volt. Akkor javult amikor a mac-en a bluetooth-t kikapcsoltam aztán vissza.
-
Oliverda
félisten
-
la_cc
addikt
Egyáltalán, hogy frissül a füles?
-
choco01
addikt
Szia, azt nem tudom, hogy mi alapján osztják ki, de elvileg tegnap ment ki, lehet régió függő, én megkaptam. Tapasztalsz valami gondot vele?
-
zenit73
aktív tag
Sziasztok!
Milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy a firmware frissítés megtörténjen az airpodson?
Van új: AirPods Pro (2nd generation): 5B58
Köszi! -
Quentin Ruby
senior tag
szerintem a 3uTools tudhatja
én is csak tegnap töltöttem le, iPhone 13ProMax topikból
eddig az ipadem dugtam rá, és megmondta hány töltési ciklus van az akkubanegy próbát megérhet
ipad okés lesz, én erre a iMazing progit használom, de akkor úgy néz ki Airpodshoz nem is nagyon van ilyen hivatalosan. köszi mindenkinek
-
Oliverda
félisten
eddig az ipadem dugtam rá, és megmondta hány töltési ciklus van az akkubanegy próbát megérhet
Az iPad más történet. Tudtommal az AirPodsnál legfeljebb szervizben tudnak ránézni az akku állapotára.
-
GoldhandRent
őstag
tud valaki olyan programról - win oder mac, ami megmondja, hogy a töltőtok és a fülesek akkuja milyen állapotban van?
-
Quentin Ruby
senior tag
tud valaki olyan programról - win oder mac, ami megmondja, hogy a töltőtok és a fülesek akkuja milyen állapotban van?
-
Oliverda
félisten
-
la_cc
addikt
Hetente többször is elég erős izzadás során is használom a motyeszt, tisztántartásra mit ajánlanátok?
-
zenit73
aktív tag
Ezzel csak az a “gond”, hogy nekem mutatja a tok töltöttséget, de pár napra visszanézve a lokátor nincs a fogyasztók között (14PM). Nem tudom a tok bluetoothal kapcsolódik-e a telefonhoz, de ugye itt már 5.3-as szabvány dolgozik, ha az iPhone is 14-es széria. Lehet emiatt, de hogy valóban így van-e, passz.
Érdekes ez is. A tok biztos bluetoothal kapcsolódik, 13 miniben bluetooth 5.0 van, lehet, hogy itt van különbség ahogy írod.
-
icecave
nagyúr
Rájöttem mikor mutatja a tokot a widgetben, ha a lokátor be van kapcsolva a tokra.
Tegnap feltűnt, hogy a lokátor funkció megjelent az akku fogyasztók között (elég durva fogyasztással), pedig minden lokátoros dolgot kikapcsoltam. Kiderült, hogy a fülesnél valahogy (magától) bekapcsolódott, és ezért kezdte el mutatni a tok töltöttségét, amit örömmel nyugtáztam minap. Próbából kikapcsoltam, azóta nem mutatja a widgetben. Viszont elgondolkodtató, hogy ez az akku töltöttség kijelzés ér e ennyi fogyasztást?
Lehet, hogy nem.
Mióta a toknál kikapcsoltam a lokátor funkciót, azóta eltűnt az akku fogyasztók közül, vagyis a tok figyelése harap ekkorát a telefon (13 mini) akkujába
Ezzel csak az a “gond”, hogy nekem mutatja a tok töltöttséget, de pár napra visszanézve a lokátor nincs a fogyasztók között (14PM). Nem tudom a tok bluetoothal kapcsolódik-e a telefonhoz, de ugye itt már 5.3-as szabvány dolgozik, ha az iPhone is 14-es széria. Lehet emiatt, de hogy valóban így van-e, passz.
-
zenit73
aktív tag
Rájöttem mikor mutatja a tokot a widgetben, ha a lokátor be van kapcsolva a tokra.
Tegnap feltűnt, hogy a lokátor funkció megjelent az akku fogyasztók között (elég durva fogyasztással), pedig minden lokátoros dolgot kikapcsoltam. Kiderült, hogy a fülesnél valahogy (magától) bekapcsolódott, és ezért kezdte el mutatni a tok töltöttségét, amit örömmel nyugtáztam minap. Próbából kikapcsoltam, azóta nem mutatja a widgetben. Viszont elgondolkodtató, hogy ez az akku töltöttség kijelzés ér e ennyi fogyasztást?
Lehet, hogy nem.
Mióta a toknál kikapcsoltam a lokátor funkciót, azóta eltűnt az akku fogyasztók közül, vagyis a tok figyelése harap ekkorát a telefon (13 mini) akkujába
-
zenit73
aktív tag
-
icecave
nagyúr
Nekem a 14PM állandóan mutatja a tokot (nagyon néha tűnik el, azt nem értem én sem miért). Az 1. gen-t akkor mutatta csak, ha benne volt legalább egyik pod.
-
zenit73
aktív tag
Nem tudom, néha tol egy káoszt.
Ok, helyet cserélnek, 1 kipipálva, de azért van baj.
Mitől van az, hogy egyszer csak elkezdte mutatni a tokot is, semmit nem csináltam vele, nem volt frissítés sem. -
icecave
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
zenit73
aktív tag
Van még 5 kép, de nem tudom feltölteni, megtelt a tárhely.
600-700KB-osak a képek, és ebből nem megy fel 9db, elég gáz.
Csinálok valamit, hogy fel tudjam tölteni. -
zenit73
aktív tag
Ma ismét volt egy kis káosz, szerintem valami SW dolog össze van barmolva, ez azért csalódás, 100 éve hallom, hogy Apple SW szempontból szuper stabil.
Beraktam a tokba, mindkettőnél villant külön-külön a led, vagyis volt kontakt, és elkezdte tölteni. De valamiért több perc elteltével még csak 2-3%-ot mutatott, aztán 4-et, aztán visszafelé számolt egy kicsit, valamiért nem akarta tölteni. Nem akart csatlakozni a telefonhoz, legalább 2 percig izélgettem mire csatlakozott. Aztán jött a nagy meglepetés, megjelent 3 hét után a tok kijelzése a widgetben (zöld karikás), még a zárolt képernyőre is ki tudtam tenni. Aztán jött a kavar, hol csak az egyik fülest mutatta, aztán a másikat, volt, hogy forgott, aztán álló képet mutatott, aztán a widgetek helyet cseréltek, most a tokot ismét nem mutatja, de az ikon ott maradt, csak nem mutatja csatlakozottnak. Csináltam pár képernyőfotót amikor azt láttam, hogy megy a zűr meg a zavar.
-
zenit73
aktív tag
ha jól tudom, akkor a fülesben kondenzátor van, amit feltölt a tokban lévő
gombelem (ami valszeg tényleg lithium alapú)lithium akkuA fülesben gombelem kinézetű Li-Ion akku van.
A tokban valószínűleg Li-Po akku van, zacskós mint a telefonokban. -
la_cc
addikt
-
GoldhandRent
őstag
gombelem (ami valszeg tényleg lithium alapú)lithium akkuúgy tűnik a fülesben van a gombelem
mi használ akkor kondit ?
-
GoldhandRent
őstag
gombelem (ami valszeg tényleg lithium alapú)lithium akku -
icecave
nagyúr
Így szokott lenni, vagy vannak olyan promóciók, hogy 1-2 hónapot megad belőle meglévő előfizetésre is. Régebben én naív azt hittem, hogy majd úgyis jön a házhoz félévente egy új Apple eszköz, akkor ingyen lesz az AM
Bár mindegy is, nem haszálom, Spotify több szempontból is jobb számomra. -
V.Stryker
nagyúr
Szerintem is nagyon gáz, egyik oldalon azt látom hány perces a zene, és azon belül hol tart, másikon a hangerőt látom, harmadikon azt hogy hány szám van a lemezen, és azon belül hanyadikat hallgatom, stb. Miért nincs ez egy oldalon?

De, én átléptem ezen, mert 30 év "hifibuzulás" után azt mondom, hogy jól szó, meglepően jól, a másik, hogy én albumokat hallgatok, elindítom és általában végigmegy, vagyis nem nagyon nyomkodom.Gondoltam most teszek egy próbát, hogy egy év alatt fejlődött-e valamit, de sóherek és azt nézem, hogy a 6 hó ingyen music csak új előfizetőknek jár.
Nekem nem adja fel. -
zenit73
aktív tag
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
Szerintem is nagyon gáz, egyik oldalon azt látom hány perces a zene, és azon belül hol tart, másikon a hangerőt látom, harmadikon azt hogy hány szám van a lemezen, és azon belül hanyadikat hallgatom, stb. Miért nincs ez egy oldalon?

De, én átléptem ezen, mert 30 év "hifibuzulás" után azt mondom, hogy jól szó, meglepően jól, a másik, hogy én albumokat hallgatok, elindítom és általában végigmegy, vagyis nem nagyon nyomkodom. -
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
-
la_cc
addikt
-
pana0017
senior tag
-
la_cc
addikt
Ennyi pénzért tényleg nem. Szerintem ez eddig sem volt kérdés.

-
pana0017
senior tag
Én is leírnám a véleményem, hátha valakinek hasznos. Én gyakorlatilag ingyen tudtam váltani gen1 Pro-ról. Tényleg jobbak a hangok minden tartományban, a zajszűrést hangosabb helyzetben holnap tudom majd tesztelni, de egyelőre én azt mondanám ennyi pénzért nem éri meg Pro-ról váltani.
-
zenit73
aktív tag
Nem ajánlja fel a music appon belül, szívás mert pont a füles vásárlásakor aktiváltam 3 hónapot, nem tudtam akkor még, hogy a füleshez jár 6 hónap.
-
zenit73
aktív tag
-
zenit73
aktív tag
Végigolvastam a topikot, de mindenre nem emlékezhetem.
Apple TV-re nem igaz az állításod? Azért kérdezem, mert az elmúlt 1 évben harmadjára aktiváltam a ingyenes időszakot, az első 1, a második-harmadik 3 hónapos időszak volt. -
nitro16
senior tag
Igen, amikor elsőre párosítod mindjárt közvetlen utána feldobja. De ha apple music appot megnyitja a felhasználó akkor is, illetve nekem már 2x is küldtek emailt, hogy ne felejtsem el.
-
icecave
nagyúr
"Amúgy meg vásárlástól számított 3 hónapon belül lehet/kell aktiválni az ingyenes 6 hónapos apple musicot."
Mondjuk azt nem tudom hogy, felajánlja maga az AM, mikor párosítod az új cuccod?
-
nitro16
senior tag
Ha mondjuk vissza olvastál volna látnád, hogy ha már egyszer ingyenes aktiváltad akkor nem jár a 6 hónapos ingyenes időszak mert csak új előfizetőknek.
Amúgy meg vásárlástól számított 3 hónapon belül lehet/kell aktiválni az ingyenes 6 hónapos apple musicot.
-
icecave
nagyúr
A 3 hó ingyenesre valamennyit fog adni szerintem, de 6 hónapot biztos nem. Tökmindegy, mikor aktiválod.
-
zenit73
aktív tag
A füleshez kapott 6 hónap music szolgáltatást meddig lehet aktiválni, van lejárata?
Azért kérdezem mert most van 3 hó ingyenesem, ez karácsonykor jár le, és csak akkor szeretném aktiválni a 6 hónapot. Egyáltalán ez így működik, hogy egymás után 2 ingyenest aktiválok? -
icecave
nagyúr
Mondjuk az Apple-ről simán el tudom képzelni, hogy tényleg ekkora görény... De ahogy a % is megjön a16.1-el majd minire is, úgy lehet ez is

-
icecave
nagyúr
-
zenit73
aktív tag
Itt egy kép, ugye a widgeten mindig mutatja (kivéve, ha a posok mint itt is kint vannak a tokból és külön töltöttésgűek, akor nem fér ki).
Aztán a lockscreen widget: szerkesztés alatt rányomsz, akkor kiadja a kapcsolót, azt kiakapcsolva nálam simán kiválaszható a tok is, ha csak azt akaom látni, nem dinamikusan.
Mindez a 2. genesre igaz, az elsőre nem. Az csak akkor mutatta a tok töltöttségét, amikro a posok a tokban voltak és nyitva volt a fedél.Szerk: közben kitöröltem a tasokoat, azért vannak ott csak kezdőbetűk, nem mintha bármi titkos is lenne a napi teendőim között

Na, ami a fotódon van (tok kijelzése), én nem tudom elővarázsolni.
Lehet, hogy a 13 mini nem kapta meg ezt a fícsört, mert csak 295 volt, nem 630 mint a 14 pro max?
Végül is első körben az akku ikon % kiírást sem kapta meg. A zsugorik így járnak
-
zenit73
aktív tag
Nem vagyunk egyformák. Én szeretem ha patika a cucc, samsung S6 telefonom még használom, cégesnek, szinte karcmentes, most 8 éves. Ja, akkuja köszöni szépen jól van, nyilván nem tudja már azt amit új korában, de teljesen használható.
-
zenit73
aktív tag
-
la_cc
addikt
Leszarom kb.
2-3 év múlva veszek másikat. A cucc van értem, nem én a cuccért. Felesleges ezen remegni, másnak sem ajánlom, ha már ki tud adni 125k-t egy ilyen cuccért. -
V.Stryker
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bejelentette Elon Musk az AI műholdakat és a Gigaműholdgyárat
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor Pad 9a 128GB 6GB RAM Gray Karcmentes állapotban 6 hónap garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÚJ!!! Starlight MacBook Air 15" M4 24GB 512GB Garanciával, ajándék töltővel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Pl. probáljátok ki, hogy liftben megcsörrentitek kicsit erőssebben a kulcsotokat, ugye magas hang, szűk tér és úgy berecseg a füles, hogy az nem igaz... 

Nekem nem adja fel.
Bár mindegy is, nem haszálom, Spotify több szempontból is jobb számomra.

Én megvagyok vele elégedeve az árazást leszámítva.