- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Woodslave #1527 üzenetére
Alapból szkeptikus vagyok a vadkapitalizmus termékeivel szemben, úgy mint a modern ipar amit a tőke vezérel és nem szégyell kizsákmányolni semmit és senkit. A felől semmi kétségem nincs, hogy a felvételek, amik kikerülnek az ipar színfalai mögül, azok egyáltalán nem túlzóak és minden valószínűség szerint fedik a valóságot. Az ezekből levont következtetések nagyobb valószínűséggel helyesek, mint nem.
Másrészről meg nem tartom magam birkaszelleműnek sem, nem vallom azt, hogy egymillió légy nem tévedhet ezért nem nyelem le kérdés nélkül a hivatalos étrendi ajánlásokat se, mint mondjuk Arpee78.
Főleg mivel igen erős a gyanúm, hogy a tudomány elsősorban a tőkét szolgálja - hisz vmiből pénzelni kell a kutatásokat. Ahogy Ancel Keys is elsősorban karriert épített.
Mondjuk nem értem ez miért érdekes bárkinek is pont a keto topikban ami eleve szembemegy a hivatalos ajánlásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest