- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
szuszinho #1106 üzenetére
Annyi kérdésem lenne, hogy honnan jött a terápiás céllal férfiaknak rész?
Ugye eredetileg epilepsziás betegeknek javasolták kúraszerűen. A férfi/női megkülönböztetést meg csak az arányokban érdemes módosítani kicsit - fejből nem emlékszem hogyan változik a női képlet -, de hogy csak férfiaknak javasolják...Nem tudom otthon ez mennyire téma, azért a hétköznapi életben én sehol nem találkozok ezzel, pl minden étteremben furán néztek rám, ha azt mondtam keto.
Nincs nagyon elterjedve és a közvélemény a konvencionális elveket vallja.
A testépítők meg szentül hiszik, hogy sok fehérje nélkül nincs élet. (Lásd Psyche fórumtárs.)
Úgy a kétszeresét eszi annak, mint mondjuk én. Én a makrók arányát a klasszikus 80-15-5% szerint követem 2000 kalóriára számolva. Ezt IF mellett ugyanakkor módosítom: ha kevesebb kalória kell, akkor a zsírból csökkentek, a többi mennyisége változatlan, ahogy a zöldségbevitel is változatlan.A bélflóra igazodik magától, nem kell azt külön támogatni.
Én pl a 100%-ot beleadok fajta vagyok, vagyis semmi fokozatos átállás nem volt: tegnap még ch alapú étrend, ma már full keto. És problémamentes volt az átállás, se keto flu, se puffadás, semmi nem volt. De persze én előtte több órát töltöttem youtube-on, mire az alapokat megismertem. Előadásokat néztem egy-két konferenciákról, bloggerek videóit, cikkeket olvastam, stb.
Elvileg a bélflóra is adaptálódik a zsírhoz, viszont a zöldségbevitel kritikus jelentőségű, akármennyire is akarja elódázni Psyche.Nem csak a mikrotápanyagok miatt, de a rost miatt is. Így széklet problémám se volt soha. Ritkábban és kevesebbet, de gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest