- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi
tag
Nem gond a pici méret, mert adnak hozzá egy jó nagy csukópántot vagy nyakbaakasztót, és akkor mindjárt milyen jó, hogy van egy ici-pici könnyű USB pendrive egy nagy akasztó végén...
-
mephi666
nagyúr
emlékeztek még arra a fütyülős kulcstartóra, aminek fütyülni kellett és elkezdett csipogni?
általános sulis koromban nagy divat volt... azt kellene ötvözni az ilyen mini pendrive-okkal és akkor nem lenne probléma...
az szép és jó, ha ilyen miniatűr memkártyákat összehoznak, mert telefonba, pda-ba, stb-be tökéletes, ahova csak benyomod és nem szeded ki folyamatosan... helyet meg alig foglal benne... de hurcibálásra pont a mérete miatt macerás szerintem, mert könnyen elveszhet
-
WonderCSabo
félisten
Technikai bravúr, de mi az értelme? Csinálják 5X nehezebbre és 2X ekkorára, olcsóbb és el sem tűnik...
-
Ste
addikt
2g, és ha teletöltöm adattal?
-
Depression
veterán
De utálom, ha valaminek nincs súlya! Má a könnű mobiloktől is frászt kapok, mert elvész a zsebemben.
-
sanzi89
addikt
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem sose a fizikai mérettel volt gondom. Vagy eltört, elhagytam, vagy csak "elamortizálódott". Legyen gyors, és minőségi anyagokból legyen összerántva. Azt a plusz pár grammot valahogy majdcsak elbírom.
-
Solad
addikt
meg megfelelő eszköz, mondjuk telefon vagy mp3lejátszó azt csatt
-
stratova
veterán
Nem tudom, nálam a lassú az a 3mb írás 10mb olvasás kategória, az a 8/20 már egész korrekt (úgy láttam 8GB-tól felfelé ez már standard a Transcendnél szerencsémre). De falra másznék, hogy hol van és ami a legjobban zavarna, hogy nem védett. Ez a bajom a mostani "blútyúkommal" is, mi van ha kapirgálás közben megsérül a csőre.
-
S.J.M.
senior tag
Hát én már rég előrébb járok, én a MicroSD kártyámat használom pendrive-nak.
Itthon memória kártya olvasóban, PDA-mban hordozom magammal és ha más helyen kellenek az adatok róla akkor meg ezt használom. -
simonzé
addikt
Hányezerér' adnak másfél kilót?
Megéhezett az Aibom -
luw2win
őstag
Amilyen kicsi, olyan könnyel el is veszik....
-
divergens
tag
Jó lenne, ha meg lehet csörgetni...mégis merre van!
-
hemaka
nagyúr
Néha még az iPodot is keresem perceken keresztül, sőt van hogy meg se találom
Hát akkor ezt...
-
Lotusomega
senior tag
Hát, a kingmax már megcsinálta egy ideje, és az övéké fele iylen nehéz
[link]
-
twollah
nagyúr
Mar igy is turkalnom kell a zsebemben, hogy hol van a pendriveom.
Ennel meg mar a szivroham kerulgetne, hogy elhagytam. -
Armahun
addikt
Már ebbe is sajnálják az anyagot
-
Bibby
addikt
Két, 2, KETTŐ gramm???
Egy sima SD memóriakártya nyom ennyit... nem semmi.
-
v.tom
őstag
Jó dolog, hogy ilyen könnyű pendrive is van már, de ez nem olyan nagy újdonság. Ez sem szakítja le az ember zsebét pl.
-
KrAt
veterán
Nem kéne..
2 gramm.. Legyen már súlya..
-
törölt tag
Nem kell, ez túl nehéz!
Majd szóljatok, ha 1 g-nál könnyebb.
-
FPéter
aktív tag
Dejó, már kezdtem unni, hogy mindig húzza a zsebemet a pendrive, gyakran csak emiatt hordok övet!
-
Viktor77
titán
"A gyártó információi szerint a 2 és 4 GB-os T5 olvasási sebessége 10, írási sebessége 3 MB/s, a 8 GB-os változat olvasás közben 20, írás közben szintén 8 MB/s elérésére képes."
A szintén nem illik a mondatba, tekintve, hogy elötte nincs még egy ilyen adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A pehelysúlyú JetFlash T5 2, 4, illetve 8 GB-os változatban vásárolható meg.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest