Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi
tag
Nem gond a pici méret, mert adnak hozzá egy jó nagy csukópántot vagy nyakbaakasztót, és akkor mindjárt milyen jó, hogy van egy ici-pici könnyű USB pendrive egy nagy akasztó végén...
A4-es papíromat hasonló Audira cserélném
-
mephi666
nagyúr
emlékeztek még arra a fütyülős kulcstartóra, aminek fütyülni kellett és elkezdett csipogni? általános sulis koromban nagy divat volt... azt kellene ötvözni az ilyen mini pendrive-okkal és akkor nem lenne probléma... az szép és jó, ha ilyen miniatűr memkártyákat összehoznak, mert telefonba, pda-ba, stb-be tökéletes, ahova csak benyomod és nem szeded ki folyamatosan... helyet meg alig foglal benne... de hurcibálásra pont a mérete miatt macerás szerintem, mert könnyen elveszhet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WonderCSabo
félisten
Technikai bravúr, de mi az értelme? Csinálják 5X nehezebbre és 2X ekkorára, olcsóbb és el sem tűnik...
-
Ste
addikt
2g, és ha teletöltöm adattal?
-
Depression
veterán
De utálom, ha valaminek nincs súlya! Má a könnű mobiloktől is frászt kapok, mert elvész a zsebemben.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
sanzi89
addikt
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem sose a fizikai mérettel volt gondom. Vagy eltört, elhagytam, vagy csak "elamortizálódott". Legyen gyors, és minőségi anyagokból legyen összerántva. Azt a plusz pár grammot valahogy majdcsak elbírom.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Solad
addikt
meg megfelelő eszköz, mondjuk telefon vagy mp3lejátszó azt csatt
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
stratova
veterán
Nem tudom, nálam a lassú az a 3mb írás 10mb olvasás kategória, az a 8/20 már egész korrekt (úgy láttam 8GB-tól felfelé ez már standard a Transcendnél szerencsémre). De falra másznék, hogy hol van és ami a legjobban zavarna, hogy nem védett. Ez a bajom a mostani "blútyúkommal" is, mi van ha kapirgálás közben megsérül a csőre.
[ Szerkesztve ]
-
S.J.M.
senior tag
Hát én már rég előrébb járok, én a MicroSD kártyámat használom pendrive-nak.
Itthon memória kártya olvasóban, PDA-mban hordozom magammal és ha más helyen kellenek az adatok róla akkor meg ezt használom.Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
simonzé
addikt
Hányezerér' adnak másfél kilót?
Megéhezett az AibomI don't fit in. I fit out.
-
luw2win
őstag
Amilyen kicsi, olyan könnyel el is veszik....
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
divergens
tag
Jó lenne, ha meg lehet csörgetni...mégis merre van!
[ Szerkesztve ]
quake III arena
-
hemaka
nagyúr
Néha még az iPodot is keresem perceken keresztül, sőt van hogy meg se találom Hát akkor ezt...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Lotusomega
senior tag
Hát, a kingmax már megcsinálta egy ideje, és az övéké fele iylen nehéz [link]
-
twollah
nagyúr
Mar igy is turkalnom kell a zsebemben, hogy hol van a pendriveom.
Ennel meg mar a szivroham kerulgetne, hogy elhagytam. -
Armahun
addikt
Már ebbe is sajnálják az anyagot
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Bibby
addikt
Két, 2, KETTŐ gramm???
Egy sima SD memóriakártya nyom ennyit... nem semmi.
Ελευθερια η θανατος
-
v.tom
őstag
Jó dolog, hogy ilyen könnyű pendrive is van már, de ez nem olyan nagy újdonság. Ez sem szakítja le az ember zsebét pl.
-
KrAt
veterán
Nem kéne.. 2 gramm.. Legyen már súlya..
-
törölt tag
Nem kell, ez túl nehéz! Majd szóljatok, ha 1 g-nál könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
FPéter
aktív tag
Dejó, már kezdtem unni, hogy mindig húzza a zsebemet a pendrive, gyakran csak emiatt hordok övet!
-
Viktor77
titán
"A gyártó információi szerint a 2 és 4 GB-os T5 olvasási sebessége 10, írási sebessége 3 MB/s, a 8 GB-os változat olvasás közben 20, írás közben szintén 8 MB/s elérésére képes."
A szintén nem illik a mondatba, tekintve, hogy elötte nincs még egy ilyen adat.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest