- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RegiSVK
tag
Márcsak az kell hogy egy lapba Intel és AMD procit is bele lehessen faragni
-
félisten
-
Quan-Chi
őstag
válasz FoxiestFox #29 üzenetére
tu együtt működni a 2 gyártó kártyája zökkenőmentesen, volt is egy GTX285+5870 teszt
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
smkb
őstag
Hát nem tudom, voltam katona... nekem a Military Classról a Kraz, Ural, parancsnoki Uaz a pszh-k , csöves radar és egyéb brutális, masszív, nulla finomságot tartalmazó eszköz jut eszembe... a harctéren csak az számít hogy masszív legyen, elnyűhetetlen, és a puszta közepén is meg lehssen heggeszteni, köszörülni, stb.... na most ezek alapján számomra akkor lenne hiteles, ha ez egy kb 1m x 1m-es alaplap lenne öklömnyi 'katonai kivitelű' kondikkal meg hangosan kattogó relékkel és csövekkel
-
félisten
Hogy működik a két különböző VGA egyszerre?
Netán sikerült játékok alatt a teljesítményüket összeadni?
Vagy csak tud adni képet mind a kettő, és hello? -
Mustaros
aktív tag
ööö ez szép és jó.. de ha maffiázni akarok akkor a gtx260-ba fiziksz miatt oda dugom a monitor kábelt.. és ha pl dx11 stalker akkor meg az atimba? vagy mivan??
-
félisten
Jó a hydra, kár, hogy értelme nincs.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
veector
senior tag
Az MSI Hydra 200-as alaplapjai előrendelhetőek már, az AMD-s 870A Fuzion 154 euróba ($160) kerül, az Inteles P55A Fuzion pedig 188-ba ($190).
Ezek hogy jönnek ki? Dollárér occóbb +venni?
-
mrhitoshi
veterán
de azért megnézném, hogy egy GTX480 + 5970 -s páros mit tud kinyomni magából
[ Szerkesztve ]
PS4
-
bartucc
addikt
Véletlenül pont a tesztelés és engedélyezés után jön be a beszállítóváltoztatás.
Nem rossz lapok, de átlag felhasználónak (most magamra gondolok) felesleges extrákkal, amíg meg nincs polgárháború/világháború, megleszek a sima alaplapokkal is, nem kellenek a katonai követelményeknek megfelelők.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Quan-Chi
őstag
vannak bizonyos katonai szabványok ( hőre, vízre és egyéb ellenállóságra vonatkozó rendeletek ) amiknek a címét csak akkor nyerik el ha átmegy egy teszten szóval ha azt írják akkor úgy van , más tészta hogy egy mezei alaplapnak felesleges de nem hátrány
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
csabika0001
senior tag
Emberek ez a lap nem attól "katonai" hogy majd Afganisztánba kiteszik a homokba.
Hanem az eljárásra és a speciális alkatrészek felhasználására aki csak kicsit tanult elektronikát vagy ért hozzá elég ránéznie.A lapokon egyetlen elektrolit kondenzátor sincsen amiről tudni, hogy időnként beadja a talpát(felpúposodik elpukkan). Nah szal csak száraz alapú kondik amik jól bírják a hőt és persze nem igazán mennek tönkre hacsaknem túlfeszelik. A másik lehet a színe miatt is de én nem látom a nyák tetején vezetve az áramköröket ez arra enged következtetni hogy az átlagnál több rétegű a nyák.
Én csak arra lennék kíváncsi mennyire hatékony ez a Hydra ? Valami tesztet lökhetne a prohardver.
Mostanában alig van VGA teszt !!![ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Marketing ide marketing oda az ez AMD deszka nagyon bejövős....
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Komplikato
veterán
Nem is tudom ... ha nem nézzük van e értelme a Hydrának, van alaplap Hydrával (MSI), van alaplaphoz bővítő (Asus), meg valamelyik elvetemült gyártónak van Hydra chipes Raden HD5xxx karija is.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Archer
őstag
Mindig jót röhögök amikor olvasom, hogy "Military Class" aztán a csatlakozók között ott figyelnek az 5.1-es kimenetek Moziznak a kambodzsai dzsungel közepén? Ennek ez egész katonai marketingszövegnek akkor látnám értelmét, ha a használhatóságig lecsupaszított lap jelenne meg, brutál passzív hűtéssel (de nem ilyen Asus féle absztrakt hűtőbordákkal hanem tényleg a hőleadás/elvezetés lenne az elsődleges), akár a megboldogult Lanparty UT lapok mintájára kivezetve a gépen kívülre.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
mrhitoshi
veterán
"a komponensek (kondenzátorok, fojtótekercsek) pedig megfelelnek a katonai szabványoknak is" , király lapok
PS4
-
Exelsior
senior tag
nekem is
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
adamka16
őstag
Az AMD verziója kell nekem
-
szombatitomi
senior tag
Ez a P55A Fuzion nekem nagyon tetszik.
-
bocsika
aktív tag
Ezt hogy kell érteni: "a komponensek (kondenzátorok, fojtótekercsek) pedig megfelelnek a katonai szabványoknak is"
Netán golyóálló?
Amúgy egész korrekt a gyári ára, bezzeg ha itthon kapható lesz. -
lsc
nagyúr
Relatív az áruk sem rossz, ha még tökéletesen működnének is megfontolandó vétel lenne.
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest