Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Hát nem tudom, voltam katona... nekem a Military Classról a Kraz, Ural, parancsnoki Uaz a pszh-k , csöves radar és egyéb brutális, masszív, nulla finomságot tartalmazó eszköz jut eszembe... a harctéren csak az számít hogy masszív legyen, elnyűhetetlen, és a puszta közepén is meg lehssen heggeszteni, köszörülni, stb.... na most ezek alapján számomra akkor lenne hiteles, ha ez egy kb 1m x 1m-es alaplap lenne öklömnyi 'katonai kivitelű' kondikkal meg hangosan kattogó relékkel és csövekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest