- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ekkora "árkülönbség" mellett nem hiszem hogy nagy kereslet lesz az egymagos verzió után...pistának meg memória kell elsősorban: 2 GB mellett már boldogan dorombol. Jobban belegondolva nálam ment 1 gigával is 420-as Celeron társaságában egy rövid ideig, és már azzal sem volt sok gondom "irodai" használat mellett: írtam a kis dolgozataimat, word-excel-pp egyszerre 5 böngészővel, no issue....tény viszont hogy a WoW beszaggatott, ami 2GB betételekor elmúlt...
Szóval nem lesz ez olyan rossz, meg pofás is: kompakt kis jószág, és az ára sem vészes...nekem tetszik. -
rATdrAgOn
senior tag
Egyáltalán nem gáz az Atom.
Netbookba bőven jó, mert pici és könnyű vasat lehet köré építeni, ami terepen - szerintem - a legfontosabb. Teljesítménye halovány, de ezeknél a számitási kapacitás sokadrangú kérdés.Asztalra is tök jó az Atom. Én már egy hónapja egy D945GCLF2-n nyomulok, ha nincs szükségem teljesítményre. Alig fogyaszt valamit, halk, használható. Ha kraft kell, arra meg ott a Phenom, ami fogyaszt, jelentősen hangosabb, igaz tud számolni is.
Tehát, szerintem van létjogosultsága.
Vistáról meg annyit, hogy tény, hogy vannak bajai, de 2G rammal már egészen jól használható (igaz, az XP-nél ez a határ az 512M volt annak idejen
).
-
sanzi89
addikt
Még ilyeneket, árversenyt, árcsökkenést.
-
törölt tag
Egyre jobban tetszenek ezek a gépek! Le is cserélném az adataimnál szereplő masinát egy hasonlóra, csak félek, még ha le is mondok a játékról, csőstől jönnének a kompromisszumok, ami azért érzékenyen érintene.
-
törölt tag
már van rekord
bár csak egymagossal persze
-
Devid_81
félisten
Hjajj látom tapossák az utat a 2 magvas atomnak.
Majd figyeljétek meg 1év alatt mibe bele nem rakják majd....lassan a kávéfőzőbe is atom lesz.Persze majd jön hamarosan az első tuning eredmény is atommal...az leégett procikat meg csak simán fúzióként fogják emlegetni
-
twollah
nagyúr
Atom + Vista.
A HP nagyon bunteti a nepet.
-
vottokar
senior tag
Vistával mondjuk nem is olyan drága. Azért gondolom Magyarisztánban nem ez lesz az ára (már ha egyáltalán kapható lesz).
-
törölt tag
atom+ vista. csak nehogy maghasadás legyen
végre egy kicsit erősebb procit tesznek bele, erre vistát pakolnak rá
nem értem meg hogy minek, de biztos igazuk van.
a hűtésre lennék még kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest