Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Az 1 és a 2 nagyon jó játékok, szerintem inkább azokra gondoltál. A V-Rally 3 2002-ben borzasztóan elavultnak hatott a Colin McRae Rally 3 mellett, mind grafikában, mind fizikában, mind játékélményben. Tisztára emlékszem, hogy vártam, aztán ordas nagy csalódáést okozott. Nem kell szimulátorszerű fizika (szeretem az árkád játékokat is, pl az NFS U2 fizikája is élvezetes), de ami abban volt, az kimeríti a szándékos károkozás fogalmát.
Az autó tolja az orrát, aztán egyszer csask minden átmenet nélkül kimegy a segge, ráadásul irreálisan is gyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gurulunk, WAZE?!
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-book olvasók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, Bontatlan Steam Deck OLED 512GB, Azonnali küldéssel
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- Xbox mini kormány kiegészítő - Xbox One, Xbox Series X és Series S kontrollerekkel
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest