Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #23 üzenetére
Ez a GTA V gépigénye .
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok a játék hardverigényére .
-
Xelloss
tag
Egyetértünk, csak annyit ,hogy az emberek nagy részének ez a jó és rossz leegyszerűsítés megnyugtatja a lelkét úgymond.. Ami eleve vicces ,mert sokminden csak nézőpont kérdése és sajnos vagy nem sajnos a világ nem fekete-fehér + erre jönnek rá az érzelmek.. Na és persze a következményekkel is számolni kell , ezt az egészet elég jól átadja a Witcher.
-
alratar
addikt
OK, igazad van.
De melyik, hason ló játék mutatja így ezt be.Minden játék idealizált, a katona jó, a prosti megvetendő... És, a Witcher,. ha fantasy hanem, a középkort egyesíti a kitalációval!
Ettől persze, lehet, hogy happy ending lesz a vége. De mint mondtam, európaiak csinálják, így ez két esélyes! -
Xelloss
tag
Nem spoilereztem semmit.. Másik ezt azért csinálják ,mert sokan nem is olvasták a könyveket és elvárják a happy endinget.. Nem tudom milyen kor mocskát ez nem a középkor... Ez a Witcher világa... Egyszerűen az emberi gyarlóságot mutatja be kapzsiság,titkolózás,megvetés,irígység stb.. A "modern" korban is jelen vannak ezek..
-
alratar
addikt
-
Televan74
nagyúr
Egy kis adalék,hogy miért késnek.[link]
Bosszúból megveszem magamnak a Elite
angerous -t.Májusig el leszek vele
-
Xelloss
tag
Nem baj ,csak legyen jó.
Kövessék a könyvek útmutatását is bár félek ,hogy nem lesz teljesen így ,mert kell a happy ending.. Meg a casual playerek,amcsi piac... -
tálusz
tag
Nem baj, azt a plusz 3 hónapot már ki lehet bírni!
-
Radnix
senior tag
Neeeee
Mióta előrendeltem steamen minden nap megnézem, hogy még hányat kell aludni... -
beef
őstag
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Mondjuk egy email-t azért küldhettek volna, hogy ne a sajtóból értesüljön az ember. Az nem került volna semmibe nekik.
-
RetepNyaraB
veterán
Fakk. Előrendelve fél éve. Részvényes vagyok a fenébe is
-
Televan74
nagyúr
Na most fogják elrontani a PC -s verziót.
Túl jóra sikeredett.
Már így is csúsztak vele,kicsit csalódott vagyok. -
Nazara
őstag
Jaj, de nehéz lesz kivárni...
Gyakorlatilag egy játék sem hozott lázba mostanában a W3-on kivül (persze ez kedvenc), csak a DA: Inquisition meg az AC: Unity, de egyik sem győzött meg arról, hogy megjelenéskor kötelező vétel lenne. A februári dátum pont a szülinapom után lett volna, igy a szép ajándékomat három hónappal később kapom csak meg.
-
tatararpad
őstag
Nahát, ki hitte volna így 2 rész után....
-
MortalVenoM
tag
ha szép, optimalizált lesz, akkor pacsi
-
alratar
addikt
Nem bánom a csúszást (egyik játéknál sem) , ha valóban csiszolnak rajta s nem a reklám miatt ülnek rajta!
-
Csövy
tag
Legalább ők beismerik, hogy kell még idő a tökéletesítéshez.
Emlekszem az első résznél is az enchanted edition megjelenése után mondták, hogy most van készen a játék. ( mondjuk ott durva teljesítménynövekedést hozott a kieg, volt akinél órákig telepítette a patchet...) -
satz18
őstag
Ha így folytatják a végén még meglesz az új gépem amin el is futna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest