Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz DudeHUN #82 üzenetére

DudeHuN: Az hogy egy két cég csődbe megy nem indokolja azt hogy szar tömegterméket gyártsanak és bugokkal tele adják ki. Én inkább ok Okozati viszonyt látok: Szar termék bugos és/vagy nem éri el az elvárásokat ----> kevés eladás --->kevés profit ---> csőd (meg persze csődöt okozhat ezer más dolog is)
    De jó minőségi termék árusítása és még sosem okozott
    Mit szólnál ha az étteremben szarabb kiszolgálást kapnál és ez mellé mondjuk felszámolnák az evőeszköz meg szalvéta árát is mert hogy nem elég a profit.
    Vagy házadat úgy adnák át félkészen teljes árért mert nem éri meg végigcsinálni mondják és mondjuk nincsnek benn az ablakok vedd meg DLC be utólag :D
    Itt aza baj hogy mindegyikőtök a cégek érdekeit nézi/védi holott a foygasztót kéne védeni a silány termékektől/lehúzástól. Így is bőven ,megvan a hasznuk sőt több is valószínű mint amit sokunk valaha is meg fogok keresni. Szóval bocs de ebben nem tudok egyet érteni hogy ez a jó út és normális. Nehogy már teszkót kelljen védeni a vásárlótól. Nem hiszem hogy beveszitek ezt marketing dumát hogy szegémny fejleszők nem tudnak megélni éhen halnak ha nem adjuk teljesáron el a kampányokat külön külön lásd SC2. Érdekes módon azért még van egy két játék ami sokkal jobb minőséget képvisel mint sok AAA cím és nem kerül még annyi pénzbe se.
    Jah és azt se felejtsétek hogy ezek a nagy cégek nem szeretnek adót fizetni és mindent megtesznek hogy nullzsadósra vagy netán enyhén veszteségesnek mutassák fel magukat.

szerk: Ez volt a mese a ps3 megjelenésekor is ment marketing ezerrel hogy hű meg háá ezaztán fejlesztés vegyétekvigyétek 10 évig nem éri utol a Pc ezt a szintet... Nah majd térjünk erre vissza 5 év mulva kiváncsi leszek ki lesz lemaradva kihez. 90% os gyorsulás meg stb kiváncs leszek mennyi lesz valójában! Én azért fentartásokkal kezelem ezeket és tudom hogy ilyenkor megy marketing ezerrel úgy látom ti nem emlékeztek mi volt annak idelyén

Új hozzászólás Aktív témák