- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Bennem az a kérdés merült fel hogy ezeket a mini kártyákat lehet-e majd kicsikét visszább fogni? Csak mert látom hogy akár 175W is lehet a teljes power igénye egy ilyen kártyának, de örülnék neki ha le lehetne nyomni 75W-ra, hogy 1080p-ben 60fps-el, esetleg 1440p-ben 40 körül lehessen doomolni.
Továbbá elméleti síkon, ha sikerül levinni 75W-ra, akkor a PCIe slotban lévő power csati elegendő neki. Na most ilyenkor is feltétlenül igényelheti a 8 pin konnektort és rajta némi tájékoztató feszültséget az induláshoz?
-
Ivy.4.Ever
őstag
Üzleti alapon mentek el, és úgy is kell visszajönniük. Igen az kevés, hogy Donald kacsa azt parancsolja. A kínai bérszínvonal felzárkózása után is ott a munkaügyi- és biztonsági előírások be nem tartásából fakadó árrés, mondjuk egy eu-s termeléshez képest. Ezért ez nehéz menet lesz. Legfeljebb az ellátás biztonságossága hathatja meg őket, ami talán-talán billenthet a mérlegen.
-
nexwo
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #31 üzenetére
Már amikor csak Kínában terjedt a vírus és kiesett a termelés, már akkor látta az EU, hogy ez így nem lesz jó a jövőben.
De ezt senki nem látta előre, a cégeket meg a profit hajtja.
-
nexwo
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #29 üzenetére
Kínában egyesek inkább mosogatnának, mint azt csinálni amit megkövetel a kormány és a gazdasága
-
XuChi
addikt
Ott rohadjon meg az összes gyártó ahol van! Trumplinak is köszönjük a kínaiak basztatását! Egyébként meg nem kellett volna ennyire kiszervezni a gyártás Kínába, és nem lenne itt semmi gond. Minden országnak kellenének saját gyárak és nem lennének ilyen árak. De nem, inkább Kínából hozznak mindent. Tessék itt az eredménye.
-
siposz
aktív tag
Tavasszal muszáj volt vennem új gépet, bosszankodtam eléggé hogy pont jönne ki új generációs videókártya, de már nem tudom megvárni. Így választottam egy 5700XT-t 180ezerét.
Sok mindenre gondoltam, de hogy 8 hónap múlva semmilyen kártyát nem lehet kapni, és nyereséggel adhatnám el amit tavasszal vettem, az új generáció debütálása után 3-4 hónappal... na arra nem számítottam.
-
fanti
addikt
Itt vannak az okok barátom : 1, 2, 3, 4
Ez van sajnos, meg még a Covid.... meg amit Kami11 kolléga linkelt a 4. hozzászólása alatt.
Ezeket olvasd el és világos lesz, hogy mi a helyzet...sajnos!
NINCS, és nem is lesz nagyon sokáig értelmes VGA, csak a 710 és 730-as GTX, meg a 3060Ti-től fölfelé...nomeg az AMD RX6XXX sorozata...és ugye mindezek horror árban és csak elvétve...
-
válasz
tisztelturam #5 üzenetére
Vajon mitől lett hírtelen ennyire VGA hiány, ilyen még sohasem volt.
-
Butcher82
senior tag
Ez a több VRAM régi "csel". Még a Geforce 2 érában kezdődött talán, amikor az MX400-ra rápakoltak 64mb ram-ot, teljesen feleslegesen. De vettük, mint a cukrot (én is)
Igen, én is naponta nézem az árakat meg a készleteket és áldom a szerencsémet, hogy december elején megvettem a GTX 1660S-et akkor még "kakiért és pisiért"....
-
fanti
addikt
De milyen érdekes már, erre tettek 12GB VRAM-ot, de pl. a jóval erősebb 3070-esre csak 8GB futotta
Hiába na...a jól átgondolt tervezés...De sebaj, úgy sem lehet kapni ilyet(se), ha meg majd egyszer lehet, na akkor majd csak pislogunk a negyedmillás árán, meg azon a havi 5 darabon, amit hoznak az importőrök az országnak
Igaz, a PH szerint amúgy is a 3060Ti a "Népkártya" habár a 300 ezres ára szerintem valahogy mégsem teszi azzá
Viszont legalább ismerek olyan embert akinek van olyan barátja, akinek egy haverja már beszélt olyannal, aki már látott ilyet!Gyerekek!
Sehol nincs VGA kártya, csak félmilliótól fölfelé meg 30 ezer alatt (GTX730&710)
Hihetetlen...
És jó sokáig nem is lesz! -
Butcher82
senior tag
válasz
Találtgyerek #14 üzenetére
Hát unikornis vagy kentaur...
-
Találtgyerek
veterán
Pegasus... Mi jöhet még?
-
nexwo
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #10 üzenetére
Már eszembe jutott a lehetőség
[link]
-
gézu
őstag
Nemtom mennyibe lesz, de annyiért nem kell.
-
nexwo
őstag
Az a jó az egészben, hogy elég 3D modellezni egy új VGA design, és kirakni, hogy ilyet álmodtunk, gyártani már nem is kell
-
Agyrák666
aktív tag
Jöhet a bányába, berendelek vagy 10-et amint lehet.
-
Remélem normálisan árazzák be.
-
Aero jóféle, csak kár hogy mostanság MSI-nél elfelejtették a félpasszív hűtésszabályozást.
Na, majd a Giga!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az MSI és a Gainward is leleplezte saját modelljeit, de a különbséget inkább csak a dizájn jelenti.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest