Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Fúj m8.. Fos ultra pixel gagyi boomsound. Fúj csepp állosag, fúj sense fúj fém ház. Persze ha másra benne van ez az akkor meg jó.
Kamerát lehuztam én is amíg előbe nem néztem meg. Szóval most is tartom az eggyik legjobb telefon! És férfias cucc! -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
persze.
olyan ocsmány az m8.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)