Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Én viszont könnyen elképzelhetőnek, mert semmit nem kell újratervezni, mindössze a két műanyag hangszórórácsot helyett egy meghosszabbított üveget rárakni.
Hozzáteszem, már december végén volt valaki, aki a GSMaréna fórumban azt állította, hogy az addig tesztelésre kiküldött tesztkészülékek helyett ő már látta a majdnem végleges változatot, ahol a hangszórók integrálva voltak az előlapba, igaz, ő 5,2 colos képernyőméretet említett.
Szerintem ha ez valósul meg, akkor további probléma lesz, hogy néhány percen belül tele lesz nagyon látható ujjlenyomattal a telefon, a fekete Xperia Z-k mintájára. Ha már 90%-os fémaránnyal dicsekedett a HTC, akkor én ne üveget akarok bámulni az egész előlapon, hanem minél több fémet. Az M7 fémhangszóróácsait kellett volna visszahozni úgy, hogy a fekete HTC feliratú sávot is fémre cserélik elől. -
Ricardo
titán
-
Bar1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest