Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Én is kerestem már rá az ilyen nyertes emberek képre. Hát.. eléggé sok országban állampolgárok
-
Petyyyyy
addikt
Mikor startolt ez a lehetőség? Erősen lecsúsztam róla, de nagyon örülök neki, hogy van ilyesmi! Számtalanszor megesett, hogy..."mi is ez az izé...?" és csak a képe volt meg. Köszi Google!
-
yknarf
tag
nem is tudtam róla
-
Canis rufus
tag
Amióta ezt használom mindig én nyerem meg a "Melyik filmből van a kép" -es játékokat
-
enginev3.0
félisten
no, ezt még sosem láttam, de használni fogom
-
Beri78
őstag
nagyon régóta működik már, és használható is
-
aizen92
addikt
énis sokat használom és nagyon jól működik!!!!!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Amióta lehet, és szükségem van rá, én is használom.
Nagyon jó -
SenorGrande
senior tag
Én is rengeteget használom, nagyon hasznosnak tartom, és szeretem. Jól jön, amikor mondjuk egy képből nagyobb felbontásút szeretnék, vagy jobb minőségűt. De arra is jó, hogy kiderítsem az adott képről, hogy manipulált-e.
Az új ficsőr is jól hangzik. -
vamzi
senior tag
Kb start óta használom aktívan. Ha találok valahol valami "gyanús" képet, azt egyből lecsekkoltatom vele. Pl pofon egyszerű így ráellenőrizni a hamis FB profilú emberekre. De csíterek használhatják a képes találós kérdések megfejtésére is
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!