- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"sokszor konkretan szandekosan keszul szar, hogy aztan el lehessen adni a javitast is"
Bevallom, nem ismerem teljesen a világot, de én ilyet még sohasem láttam. Volt már olyan, hogy nem jól mérték fel a feladatot, stb, és ez meglátszott az eredményen, de szándékosságot sohasem tapasztaltam. És nem látom az üzleti lehetőséget sem ebben, mert ha veled szerződtem, akkor a szerződés alapján neked kell javítani (plusz bevétel nincs), ha pedig bontjuk a szerződést, akkor ugyanúgy nincs további munka és bevétel sem.
-
törölt tag
van megegy terulet, ahol erdekes az optimalizacio: amikor olyan szoftvert fejlesztesz, amilyiknek egy vagy tobb versenytarsa is van. ilyenkor mindig el kell dontenie a vezetesnek, hogy most ficsorokkel akarnak operalni v sebesseggel, illetve a ketto milyen mixevel.
egyebkent ugy latom sokmindenben egyezik a velemenyunk. remeltem h nem vagyok egyedul
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen routert?
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest