- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Androidos tablet topic
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonovo jópofa, de szerintem ebben a kategóriában és árban biztos vannak, más alternatívák is....
-
scuynat
csendes tag
mondja már meg valaki, miért jó ez a "szigetes" billentyűzet, mert én eddig csak szívtam vele...
-
DriderG
tag
Ez az Onkyo külsőre egy elég gagyi első generációs Eee PC utánzatnak tűnik, viszont a Lenovo tényleg szép, le a kalappal!
-
D.Orion
veterán
380 dollárt kell kifizetni érte. Ajj, de szeretnék itthon ennyiért venni egy ilyet. Ha kell kifizetem dollárban.
-
bwoay
nagyúr
x200s-t használok, tényleg nagyon sokáig bírja (amúgy a LED-es kijelző csak opció, nem mindegyikben van ilyen), de még a 11-et is soknak tartom. Mármint biztos tud ennyit, csak nem valós körülmények között. Az Elitebook meg valami irdatlan kiegészítő akksival tudta azt az üzemidőt. igaz, 23ó 30p felett teljesített
-
HXY
addikt
Sima X200 9 cellás akkuval 8 órát simán elmegy.
Az X200s-nek meg P8400 helyett SL9400 cpu-ja van, led-es kijelzője amik sokkal kevesebbet fogyasztanak, ezért ha a 13 nem is (gyártói túlzás), de a 11 óra reálisnak mondható.De anno volt itt a PH-n egy HP EliteBook, ami valami 20 órát ment...
Most vettem egy tartalék telefont a Vodától: Nokia 1208.
A gyártó állítása szerint 15 napos készenléti ideje van.
Ha hiszitek, ha nem tényleg csak kéthetente kell töltenem, pedig minden nap ez ébreszt, és pár percet is beszélek rajta. 3000 Ft-ért szerintem nagyon bestbuy. -
Alchemist
addikt
Az IdeaPadnak eléggé gagyi játékszer kinézete van egy Thinkpadhez képest.
-
Laci.M
senior tag
Kíváncsi leszek én ezekre az árakra mire ideér Magyarországra
-
Eddie141
senior tag
-
A lenovo nagyon tetszik,azért kíváncsi lennék rá,hogy valóban ennyit bir az akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest