- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
válasz
Cedric G. #35 üzenetére
nem durván, hanem tapintatlan bunkó módon. egyáltalán nem értem, minek kellett hozzászólnod a témához, ha már nem A témához szóltál. fölöslegesen pazaroltad idődet az egésszel. és én is. miattad. egyáltalán nem kötelező olvasni, képeket nézegetni és kommentálni. ha valami nem tetszik, lehet lapozni.
-
MLaca
őstag
no igen, "tartós teszt" alatt jönnek ki az igazi dolgok, de ennél a viseléssel nem volt gond, nem vágott sehol. a cipzáraknál valóban van rés, de ez csak ott lehet nagy (?) gond, ahol valóban igen nagy a mocsok és bemehet (amúgy a sárga förmedvényt ráhúzod, azt nem ázik be). a felső rekesz ennél használható méretű (nyilván ez nagy darab tatyó). nem vészesen nehéz a pántokat elrejteni, kidudorodni sem dudorodnak olyan mértékben, hogy nyomta volna a hátam (ez is bizonyára méretfüggő). ha meg bármi elszakad, 5 év gari van rá. nyilván egy táskát nem lehet "vakon" megvenni, el kell menni, fel kell próbálni a saját, cipelendő cuccokkal megtöltve. sajnos, hosszabb távon derülnek csak ki az igazi turpisságok, ezeket egyszerűen nem tudjuk "letesztelni". köszi a véleményedet, ez is pluszinfo annak, aki vásárlás előtt áll!
-
MLaca
őstag
válasz
FoxiestFox #4 üzenetére
megtaláltad az easter egget. minden cikkemben lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest