Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
-
Cedric G.
csendes tag
Bocs lehet kicsit durván fogalmaztam, nem voltam biztos benne, hogy ti készítettétek azt a fotót. Gondoltam talán leszedtétek valahonnan. Nem a ruhával van a baj és nem is a smink hiánya a probléma. Egy szép nő nem a sminktől és a kisestélyitől lesz szép nő. Egy lyukas melegítőben és kócosan is az, bár nyilván ront az összképen ha úgy fotózzák. Vannak emberek akik nem arra termettek hogy fényképeken, címlapokon mutogassák őket és pont. Ettől még lehet ,hogy egy arany lélek. Nekem semmi bajom vele. Hozzáteszem egy kozmetikus és némi szolárium azért csodákra lenne képes ennél a lánynál is és lehet akkor fel sem tűnt volna.
-
gekkoman
tag
Szerintem elég nagy az a rés, hogy egy szeles pusztai helyszínen vagy egy csapatós "rally versenyen" gondot okozzon, gyors-elérésű táskát meg nem azért vesz szegény ember legkisebb gyermeke, hogy a sárga bugyival bajlódjon.
Nyilván vastagabb a pánt a nagyon, mint a kicsin, de méreteihez képest hasonlónak látom az arányt. Pólóban, jól megpakolva, 1-2 km-t bandukolva talán kiderülne.
Ha már szóba került a "tartós-teszt", ráfanyalodhatnátok esetleges saját táskák tartóstesztjére, sőt szerintem a mai viszonyok között bármi régebbi-használt dolog tesztjét is sokan (én) szívesen olvasnák a mai viszonyok-technika közé helyezve, frissítve... Járt pl. nálam pár hétig egy dimage a2 és megdöbbentő volt, mennyire finom jószág.
Persze a fentebb említett financiális dolgokról gőzöm sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi