- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Kevés vagyok én informátornak.
Félinformátor, dezinformátor esetleg
Nincs tapasztalatom az adott darabokkal, csak rákerestem az egyik legnépszerűbb olcsóbb gépeket és kiteket is áruló boltban, és átnéztem a felhasználói visszajelzéseket az adott árkategóriában, ennyi.Van egy ezekhez hasonló méretű / kicsit kisebb drónom, amit másfél éve vettem, hogy azon tanuljak; majd elkezdtem egy sajátot tervezni légifotózás céllal (saját tervezésű váz; motorok, propellerek, esc, akkuk méretezése, stb), de amiket szerettem volna (pl. GPS, FPV, pan & tilt, stabis camera gimbal, és akkora gép, ami egy könnyebb cserélhető obis fényképezőgépet vagy csúcskompaktot elbírt volna), a végösszeg még a legolcsóbb minőségi alkatrészekkel és saját tervezéssel, összerakással is elég magas lett
s akkor még az se biztos, hogy megfelelően működik, elég stabil felvételekhez, stb...
Időm pedig munka mellett egyre kevesebb lett, úgyhogy az a projekt azóta is úgy áll... -
.mf
veterán
30-40k-ból... vegyél valamilyen helikpoter-szimulátor pc-játékot
A "fullos videó" kitételedhez már egy olcsóbb, de jó képet készítő kamera + az adó-vevő, plusz monitor vagy videószemüveg sem jön ki ennyiből -- és hol van még egy olyan drón, ami mindezt fel is bírja emelni, plusz egy korrekt távirányító?
Annyiért csak a játék-drónok vannak, amiknek többsége vérgagyi. Ezek talán a valamivel jobbak közülük: [link] [link] -
.mf
veterán
"Allien el egyutt en is az olcso kinai masolatokat varom.
"
Nem akarlak nagyon lelombozni, de ez már azok az olcsó kínai darabok, amire a 100k vonatkozott, egy nevesebb a duplájától indul
Mondjuk remélem a közeljövőben végre valaki szerkeszt egy komplett SoC vezérlőt, ahol egyben van a proci (és végre 32-bites, nem csak 16, mint a többségnél), IMUk, és GPS is (a külön GPS-modul önmagában 20-50 EUR), esetleg még telemetria, és FPV-hez ISP és OSD. Az kicsit lejjebb vihetné az árakat... de sajnos nem nagyon.
Na jó, vannak még a kisebb FPV-s játékdrónok, de az okostelefonos-wifis vezérlésükkel vagy játék-távirányítójukkal és a fedélzeti alig SD felbontású, borzalmas minőségű kamerával (és általában felvételi lehetőség nélkül) azok nagyon gagyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Karma fantázianevű modell felvezető kisfilmje kifejezetten meggyőzőre sikerült.
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest