Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Kevés vagyok én informátornak.
Félinformátor, dezinformátor esetleg
Nincs tapasztalatom az adott darabokkal, csak rákerestem az egyik legnépszerűbb olcsóbb gépeket és kiteket is áruló boltban, és átnéztem a felhasználói visszajelzéseket az adott árkategóriában, ennyi.Van egy ezekhez hasonló méretű / kicsit kisebb drónom, amit másfél éve vettem, hogy azon tanuljak; majd elkezdtem egy sajátot tervezni légifotózás céllal (saját tervezésű váz; motorok, propellerek, esc, akkuk méretezése, stb), de amiket szerettem volna (pl. GPS, FPV, pan & tilt, stabis camera gimbal, és akkora gép, ami egy könnyebb cserélhető obis fényképezőgépet vagy csúcskompaktot elbírt volna), a végösszeg még a legolcsóbb minőségi alkatrészekkel és saját tervezéssel, összerakással is elég magas lett
s akkor még az se biztos, hogy megfelelően működik, elég stabil felvételekhez, stb...
Időm pedig munka mellett egyre kevesebb lett, úgyhogy az a projekt azóta is úgy áll... -
.mf
veterán
30-40k-ból... vegyél valamilyen helikpoter-szimulátor pc-játékot
A "fullos videó" kitételedhez már egy olcsóbb, de jó képet készítő kamera + az adó-vevő, plusz monitor vagy videószemüveg sem jön ki ennyiből -- és hol van még egy olyan drón, ami mindezt fel is bírja emelni, plusz egy korrekt távirányító?
Annyiért csak a játék-drónok vannak, amiknek többsége vérgagyi. Ezek talán a valamivel jobbak közülük: [link] [link] -
.mf
veterán
"Allien el egyutt en is az olcso kinai masolatokat varom.
"
Nem akarlak nagyon lelombozni, de ez már azok az olcsó kínai darabok, amire a 100k vonatkozott, egy nevesebb a duplájától indul
Mondjuk remélem a közeljövőben végre valaki szerkeszt egy komplett SoC vezérlőt, ahol egyben van a proci (és végre 32-bites, nem csak 16, mint a többségnél), IMUk, és GPS is (a külön GPS-modul önmagában 20-50 EUR), esetleg még telemetria, és FPV-hez ISP és OSD. Az kicsit lejjebb vihetné az árakat... de sajnos nem nagyon.
Na jó, vannak még a kisebb FPV-s játékdrónok, de az okostelefonos-wifis vezérlésükkel vagy játék-távirányítójukkal és a fedélzeti alig SD felbontású, borzalmas minőségű kamerával (és általában felvételi lehetőség nélkül) azok nagyon gagyik. -
[CsuCsu]
őstag
Most mondd mar el nekem, hogy mitol lesz valami eredeti. Az, hogy kinek a neven van a gyartosor? Nem hinnem. Beszallitoi lanc meg mar a kokortol letezik...
Meg ha gyartana is a dront, a bele valo alkatreszeket valoszinueg nem o gyartana. Ha megis, akkor a nyersanyagot nem o banyassza, kotyvasztja vegyi uzemben. Gyartas soran felhasznalt aramot sem o generalja, mint ahogy a munkasokat, mernokoket sem a ceg szuli oda.
Semmi ertelme azon ragodni, hogy cegen belul gyartanak-e valamit. A lenyeg a minosegi beszallitok valasztasa es a jo termek tervezes.
-
[CsuCsu]
őstag
Mi a baj a bergyartassal? A dizajn az ovek, a specifikus alkatreszt meg gyarthatja olyan aki ert hozza. Lasd autoipar. Sok hazai vallalat beszallito, tehat azokat az alkatreszeket nem az automarka gyartja. Viszont megmondja, hogy mit gyartsanak es ez itt a lenyeg. Ovek a dizajn. Most jobb lenne attol egy Audi, ha ok maguk gyartnanak minden darabot? Igy sem rossz es nem hiszem, hogy jobb lenne.
-
lenox
veterán
Es vajon miert csak olyan videot sikerult csinalni, ami tele van kiegett feherrel?
-
Ha gombnyomasra visszarepul a kiinduloponthoz es nem horror aron vesztegetik befizetek egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Karma fantázianevű modell felvezető kisfilmje kifejezetten meggyőzőre sikerült.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest