- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
no jó, én azt speciel nem használom
nincs előlapop a gépemen - most már gépem sincs ( : -
az asus és msi megoldásán van front usb c isMumukuki
nem a hűtéséről beszéltem, hanem a térfogatáról, arányairól
én vizet nem használnék, ilyen játékot pláne nem - meg azt a es tápot sem, engem maga a ház érdekelne ha lehetett volna úgy venni -
legutóbb a 3800x-et shadow rock lp-vel hűtöttem, játékok alatt 50-55 fok 400rpmes ventivel, konvertálás alatt 70-75 fok fixált 4g-n, csak avx-nél kellett kiengedni 800-ig a ventit
az esélyesen befér - nem néztem -
van belőle tg mentes verzió is..az rgb azon is átsüt ( :
és rgb-re nagyon pro megoldások vannak amik függetlenek a belső sallangtól, ha valakinek feltétlen az a heppje'
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest