Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Balathruin #15 üzenetére
Mondtam hogy le vagyok maradva.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Balathruin #13 üzenetére
Tudom, de ennek segítségével elérhető a 8GB fedélzeti memória.
-
NeAndrew
csendes tag
Ubisoft meg a társai biztos majd kiugranak a bőrükből az örömtől.
-
tzsolesz
nagyúr
Uhh, nagyon le vagyok maradva amióta nincs időm játszani PC-n, és eladtam az utolsó "játékos" konfigomat is.
Én leragadtam az 1GB-os Sapphire HD4850-nél. Akkor még mindenre elég volt 1GB GDDR3.
8GB? -
Taranti
senior tag
Na, nemsokára jöhetnek a 128 bites oprendszerek, mert a 64 bit is kevés lesz... :-O
-
MiklosSaS
nagyúr
Lesznek 6-8 gigas kartyak...aztan meg hulladek portolt jatekok amik megzabaljak siman azt a mennyiseget.....
-
Balathruin
veterán
Jöhet a 24 Gigás Titan Z.
-
GeryFlash
veterán
Kösz Abu, akkor most már biztosan kivárom az újabb PS-t. Remélhetőleg ez egy árcsökkentéssel is együtt fog járni.
-
Televan74
nagyúr
Ahogy olvastam a cikket,először a konzol mint célplatform jutott eszembe. Nem tudom,hogy ebből lesz e árcsökkentés,vagy csak a gyártó haszna lesz több(vagy a vesztesége kevesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest