Hirdetés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Ren Hoek #399 üzenetére
Ez kb. arról a jelenségről beszél, de ha a black smearing-re rákeresel, sok köztük az általam is említett jelenséget taglalja: [link]
Meg ez: [link] Bár lassabb mozgásnál én jobban látom. Nézd meg este lekapcsolt lámpafénynél alacsony fényerőn. És VR-ban ez sokszorosan feltűnő.
A BFI-vel az a baj, hogy habár a képélességre jó hatással van, de éppúgy, ahogy elsők közt váltam meg a PWM-es monitoromtól és kerültem a vibráló LED izzókat, ugyanúgy a 85 Hz alatti BFI megoldások sem jöhetnek szóba. De még olyan okos trükkökkel sem, hogy részleges BFI frame-eket szúrkálnak be a TV-k pl. Azonnal észreveszem és jobban zavar, mint bármi más vizuális degradáció. Amíg nem natív 85 Hz+ kijelzőkről beszélünk, számomra nem tekinthető piacképesnek a BFI.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ősszel a mozikba kerül Ang Lee, sztárokkal készülő sci-fi alkotása, a Gemini Man, és érkezőben az új Avatar is.
- Villanyszerelés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest