Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Ren Hoek #399 üzenetére
Ez kb. arról a jelenségről beszél, de ha a black smearing-re rákeresel, sok köztük az általam is említett jelenséget taglalja: [link]
Meg ez: [link] Bár lassabb mozgásnál én jobban látom. Nézd meg este lekapcsolt lámpafénynél alacsony fényerőn. És VR-ban ez sokszorosan feltűnő.
A BFI-vel az a baj, hogy habár a képélességre jó hatással van, de éppúgy, ahogy elsők közt váltam meg a PWM-es monitoromtól és kerültem a vibráló LED izzókat, ugyanúgy a 85 Hz alatti BFI megoldások sem jöhetnek szóba. De még olyan okos trükkökkel sem, hogy részleges BFI frame-eket szúrkálnak be a TV-k pl. Azonnal észreveszem és jobban zavar, mint bármi más vizuális degradáció. Amíg nem natív 85 Hz+ kijelzőkről beszélünk, számomra nem tekinthető piacképesnek a BFI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Autós topik
- Politika
- Linux kezdőknek
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest