Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Téged ez miért zavar?
Aki beleunt a PC építésbe, az ne konzolozzon? Aki igényli a magasabb képfrissítést, vagy az adaptív szinkront, az mondjon le róla, ne legyen konzolon mert csak? Nem túl innovatív felfogás. A billentyűzet-egér dolgot sem vetném el, egyszerűen csak el kell különíteni a kontrolleresektől a multit.
Egyébként találkoztam PS exklúzívokkal és csomó nem tetszett, nem az én világom. 1-2 címért pedig nem láttam értelmét plusz egy porfogónak. Sajnálom hogy kimaradok belőlük, de ez van.
A konzol egyébként egy "mini egybe PC", nem lőttél mellé.
-
Anaren91
senior tag
válasz
idegen lény #96 üzenetére
Jó és akkor már pl a zotac mini gépei, meg az Intel nuc se pc mert nem lehet bennük kb semmit cserélni nem?
-
-
Anaren91
senior tag
Az a baj,hogy a Microsoft már nem egy konzolt akar árulni, amit az ember főleg az exclusiveok miatt vesz meg ( mert azt máshol nem kapja meg), hanem a pc huszárokat akiknek elege lett a gepfejlesztésből, akarja megfogni, akiknek kb az jelent valamit, hogy " legerosebb konzol, Freesync, 144 hrz meg egyéb pc cupcake kifejezések. Ők sose találkoztak úgymond igényes exclusiv játékokkal ergo nem is érdeklik őket ( tisztelet a kivételnek), a cod assa és egyéb rókabőr játékok meg ezen is elfutnak kellő sebességgel, olcsóbban mint egy olyan pc ami ezeket futtatni tudná.
Igazság szerint nincs is semmi gond ezzel, csak akkor ez már nem konzol hanem egy mini egybe pc.. De hát szerintem ezt már lehetett tudni amikor a Windows platformot össze hozták az xbox al.
Ettől még nem lesz rossz, azoknak akiknek nincs pénze Gamer pcre, és csak coddal PUBG val meg egyéb multi címekkel akarnak játszani, jobb választás mint pcn építeni. Gondolom nemsokára bejelentik az egér billentyűzet támogatást is. -
tuki2200
senior tag
válasz
idegen lény #93 üzenetére
Crash Team Racing, Sony exclusive valasz volt a Mario Kart-ra, must have cim anno PS1-re.
-
Redneck
nagyúr
Kíváncsi leszek... Az MS képes a birtokukban lévő frankó technológiákat töketlen módon kiaknázatlanul hagyni, majd kukázni.
-
Wesder
titán
Sony csak egy CTR remasterrel tud magához csábítani, amiben van online multi. Ha ezt meglèpik ès ex marad akkor váltok. Mással esèlyük sincs, mert az X számomra kènyelmesebb.
-
Raysen623
addikt
Nem erről beszélek, hanem speciel arról hogy a mobil üzletággal sem tudtak komoly eredményt elérni. Az OS-ük és az üzleti szoftverek viszik még őket előre és szép summát termel nekik. Én azonban nem látom a hosszabb távú jövőt ezeken túl. Ha ezt megtartják az is szép eredmény, de olyankor jöhet valaki aki jobbat csinál és átveszi a piacot. De lehet én látom rosszul és bőven vannak innovatív megoldásaik.
-
Raysen623
addikt
Érdekes mód pont az új PS idejére időzítették, ami ugye megszokott. A termékcsalád az ami nem világos, továbbra is azt hiszik hogy több hardverrel és nem pedig több exkluzivitással lehet kifogni a Sony malmából a szelet?
A hololensnek viszont örülök, mert ahogyan a mozgásdetektort kezelték kész botrány volt. Kivették az egyik leginnovatívabb részt az XBOX-ból, az megint más kérdés hogy nem tudtak azzal sem mit kezdeni. MS szép lassan zsugorodik...(#82) b. : Igen kint lesz a 4K-60 fps képes VGA, csak tedd hozzá hogy horror áron. Annak az árából meg veszel egy 4K képes konzolt és vígan eljátszol vele, és lesz ahol ott is meglehet a 60 fps. Persze akkor majd jönnek a huszárok hogy mé' nem 120, mert igazán ott fluid csak az élmény... Lehet ezt fokozni, de PC-re sajnos akkor sem lesznek olyan húzócímek amiért megérné vagyonokat elkölteni rá. Ettől függetlenül lesz egy réteg aki ezzel nem fog foglalkozni és megveszi. Én már nem leszek köztük...
-
keIdor
titán
Minden az áraktól függ, a PC gaminget egy aktuálisan fellángolt bányaláz padlóra tudja verni, 2018 első félévében láttunk ilyet, ez bármikor megismétlődhet. Jön olyan coin fajta is, aminek CPU kell majd, azoknak is betehet ez még... De eleve drága a VGA most meg a memória is.
-
idegen lény
addikt
válasz
hombre[EU] #80 üzenetére
Majd a Nintendo és a bányászat kihúzza őket a csávából. Pedig már temették az asztali gépeket.
-
válasz
hombre[EU] #80 üzenetére
Én csak arra mutattam példát, hogy a mostani generációban is FHD sőt, 4 K ba is belekóstoló konzolok vannak a piacon, lásd Ps4 pro és xbox one x, mégis rekordot zártak nem tudom mennyit adtak el, de 1,7 milliárd dollárt kerestek a gamer részleggel aminek a nagy része FHD ra alkalmas VGA ból állt.
Ha majd 2020 ban jön egy 4 K képes konzol, akkor addigra kint lesz a 4 K@60 FPS képes középkategóriás VGA is, az miatt nem kell elpártolniuk a játékosoknak. sőt reményeim szerint most hónapokon belül kint lesz ilyen VGA. -
hombre[EU]
veterán
Hát ezzel kimutatással nem tudok mit kezdeni 😀 Ha ma eladtam 1 gombóc fagyit,de holnap eladok 5 gombócot akkor én is rekordot döntök 😀 Jobb lenne konkrét darabszámokkal. Mennyit adott el? 2-3-5 millió kártyát?
Hiába tudja a konzol ugyanazt a felbontást,ha PC-n fluidabb az élmény és akinek pénze van rá az inkább választja a teljesítményt. Viszont ha pariban lesz... Persze túloztam az üres zsebbel,de ha átpártol 1-2 millió "gtx1070" gamer akkor az a bizonyos 3-400 euró x 2mil. elég komoly bevétel kiesést jelent számukra. Ez a jövō zenéje és a streamingrōl még nem is beszélünk. Véleményem szerint 4-5 éven belül komolyan átalakul az ipar -
válasz
hombre[EU] #74 üzenetére
üres zsebbel?
[link]
FHD képesek a mostani konzlok is még is rekordokat döntöget Nv . a maximum FHd képes kártyáival, GTX 1060 1050 és az 1070 se igazán való az fölé.
-
FlashLed
senior tag
Szánalmas milyen iranyba mentek el a konzolok is. Mar termekcsalad es nem termek. Ez volt a konzol lenyege. Mindenkinek ugyanaz, ugyanazzal a korulmenyekkel. Erre pc ipart cdinalnak belole. Extra dzanalom es szanalom...
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #75 üzenetére
És én még azt hittem, hogy én találtam ki: [link]
-
janeszgol
félisten
válasz
hombre[EU] #74 üzenetére
Vannak, akik sose vesznek konzolt, mert PC-re rendezkedtek be. Üres nem lesz. Meglátjuk, izgalmasak lesznek az elkövetkező évek is.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #60 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl sokat változtatna. Az még két év, addig meg aki még nem vett konzolt, az a szokásos pontokon megy végig (exkluzívok, BC, UHD BD, konzolexkluzívok, stb). Utána meg ennél is olcsóbbak lehetnek. Azt se felejtsük el, hogy az új generáció (ugye az MS-nél kicsit összemosódnak) eljövetelével nem szűnik meg a támogatása a korábbinak, az X-nek meg még annyira sem.
(#61) janeszgol: Igen, ezért is mondtam, hogy azt az elején nagyon elszúrták. Volt min röhögniük az embereknek ("kutya kutya kutya!"), ha éppen nem mérgelődtek az ilyen dolgok miatt. De szerintem jó lecke volt az MS-nek, és jó irányba is indultak el.
(#62) morgyi: Tuti erőltetnének ők is sok mindent. Ha a Sony-n múlna, szerintem HDD helyett az M2 utóda kéne a konzolba
-
janeszgol
félisten
Ezt érdemes elolvasni. Ilyen az egy szereplős verseny.
-
Kicsimix
őstag
Nem a bizalomról van itt szó, nem ez a legnagyobb gond.. Inkább, hogy akik már letették a voksukat a PS mellett nem valószínű, hogy XBOX-ra váltanának . A kapcsolat rendszerük miatt leginkább. Azaz nem biztos, hogy vissza/meg tudja szerezni az MS ezeket az embereket. Hatalmas felhasználói bázis esett ki nekik az utóbbi évek alatt .. Kb visszafordíthatatlan.
-
janeszgol
félisten
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Ha addig nem változik semmi, akkor tisztább helyzetben indulhatnak. A WP-nek annyi, szóval a Windows 10-zel kell csak összeboronálni, plusz mivel nagy valószínűséggel vagy egy iOS-es vagy egy Androidos telefont használ a leendő vevő, esetleg valamit lehetne kezdeni a helyzettel. (Ez képlékeny. Meglátjuk a Snapdragon 1000 után.) Ha megint nagyban akarnak gondolkodni és az MS mindig nagyban gondolkodik. Lehet ez is baj, az egyszerűbb "puff nesztek, játszatok!" célravezetőbb lehet.
-
pzstm
titán
válasz
idegen lény #60 üzenetére
PS4 Pro utodja is 2020 Holidayre varhato.
-
janeszgol
félisten
válasz
#71043776 #59 üzenetére
Ez igaz, én pl netbankolni is az Xboxon szoktam, amikor hazalátogatok. De az elején még a visszafele kompatibilitást is tiltották. Kérte a közönség, de nem. Pedig azt kellett volna, mivel vannak új belépők, akik nem biztos, hogy rögtön két konzolt vesznek, ám játékot vehetnek a régiből. Ha már nappali média mindenes, akkor legyen benne ez az opció is.
-
idegen lény
addikt
válasz
#71043776 #59 üzenetére
És most, hogy kiszivárgott(?), hogy 2020-ban jöhet(?) új, ez milyen hatással lesz az Xbox One X eladásaira? Konzolt se két évre szoktak venni, talán még nyugaton sem.
(#61) janeszgol válasza Timberwolf (#59) üzenetére
A terroristák meg PS4-en üzengettek egymásnak. Nem is buktak le.(#62) morgyi válasza szabogabor10 (#11) üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Sony is bevezette volna kábé ugyanezeket, ha nincs Microsoft. -
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #56 üzenetére
Lehet, meglátjuk. De nincs harag remélem.
Abban viszont igazad van, hogy itt az X, marha erős és ... marha erős. Pláne kikapcsolva. Az MS rosszul indította ezt az egész One szériát. Médiaközpontot akart, csak éppen belefúlt a vízbe a Windows 8 is és a WP is. Az ökoszisztéma nem jött létre. Emlékszem a PS4-re ilyeneket írtak, hogy az csak egy játékkonzol. De kérem, mi másért is venné az ember, ha nem ennek?
A Kinecttel is az volt a tervük, hogy majd ilyen okosotthon-szerűéget kínálnak vele. Hát erre nem volt vevő a közönség.Szerk.: ja, BC címén PS4-es játékokat vinné.
Ez jó.
-
törölt tag
Az mindegy. A logika valahogy ilyen:
Nekem PS-em van, eddig is az volt, minden digitális játékom ott van, tehát minden további játék erre jöjjön. Ne legyen konkurencia, mert akkor vennem kéne másik gépet is, és arra is külön vásárolnom őket. A Steamen gyűjtöm a játékokat, ott van a profilomon kiemelve, mindenki látja. Ami külön van, azt nem látják ott. Legyen minden Steamen.
Nem akarok általánosítani ezzel véletlenül sem, de túl sokszor látom ezt a gondolatmenetet. Szóval sokan akarják.idegen lény: A supersampling FHD-n van.
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #42 üzenetére
Téged foglak legelsőnek megkeresni a fórumon, ha a Sony kénytelen lesz eladni a PS divízióját és netán az MS veszi meg.
-
-
törölt tag
válasz
Hunpriest #26 üzenetére
Támogatták a fejlesztőket, de mivel kevés WP-s volt, ezért nem volt érdekük portolni az appokat.
Emlékeztem rá, hogy Belfiore beszélt erről Twitteren: "We have tried VERY HARD to incent app devs. Paid money.. wrote apps 4 them.. but volume of users is too low for most companies to invest."
(#31) oriic: "Aztán akkor jöhetne az egyszereplős asztali konzolok kora, amit senki nem akarhat"
Hehe, nagyon sokan akarják, hidd elPersze olyanok, akiknek nincs beleszólásuk. Azt akarják, hogy a konzol az a PS legyen, a PC pedig a Valve. Kizárólag.
(#39) .LnB : Gondolom a jó játékok kizárólag az exkluzívok, és véletlenül sem a multiplatform címek
-
pzstm
titán
válasz
szerinted multiplatform címeket nem lehet/kell backward compatbilitizni?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Az eddigi adatok/hírek szerint nagyon sokaknak számít a visszafelé kompatibilitás.
-
Silεncε
őstag
válasz
És az neked miért fáj most őszintén?
-
idegen lény
addikt
Csak nem lesz majd mit visszafelé kompatibilizálni. Viszont 2020-ban is játszhatunk majd a 360-as játékokkal, éljen!
-
pzstm
titán
válasz
WhiteWalker #36 üzenetére
MS is háromnál jár, Sony is...mindkettőnek a negyedik jönne.
-
.LnB
titán
Ne becsüld alá Lőrincet b@szod, lehet megveszi az egész MS-t, mindenestű'.
Szívhez szóló volt az off rész, csak egy apró dolog.. Konzolt a játékok miatt vesszük. A jó játékok miatt. Hiába a gamepass, ami tele van több száz szeméttel, vagy az EA acces ami a sokadik Fifával, vagy BF-fel..
Mikamaka az x360-as időkben 700ft volt a DL Verbatim, azért az se volt lényegtelen tényező.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #36 üzenetére
Sony:
FAT
Slim
PS4 ProXbox:
FAT
One S
One XEz 3-3. Fentebb írtad hogy ez lenne a 4. gép, de ez téves mert ez már nextgen lesz elvileg, ahogy a Sony-nál is pletykálják ugye a PS5-öt. (Kint vannak devkitek állítólag) Annyi a különbség, hogy utóbbiról még nem kaptunk hivatalos beismerést, hogy készül.
(#37) RudY
-
WhiteWalker
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #32 üzenetére
Pont ez lenne a lényeg, hogy ez szinte biztosan egy új generációs család lesz.
(#33) Def26
Pénz beszél sajnos. Az meg van MS-nek. Sok. Nagyon sok. Talán most az E3-on láthattuk, hogy végre elkezdik költeni is komolyabb dolgokra.
-
pzstm
titán
válasz
WhiteWalker #32 üzenetére
ha a slimet is különveszed akkor igen....pontosan ahogy Sony-nál is....
-
Def26
félisten
igen ez is lehet. Franc tudja, én csak azt érzem, hogy kurva jó kis csapat lenne, akik szeretik amit csinálnak de az MS háttérrel meg kell küzdeniük pro/kontra is.
update: Jelenleg én is inkább a box felé húzok, habár nem érzem akkora szakadéknak a kettő közötti szolgáltatás minőségét (ea acssa, és gamepass nélkül).
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem vágom hova ez a hardver hajkuraszas.
Ez a 4. xbox konzol lenne a jelenlegi generációba...
Értelme aztán tényleg nem sok. -
oriic
HÁZIGAZDA
Lőrincbának, persze.
MS-nek kidolgozott infrastruktúrája, háttere van, bárkihez kerülne az Xbox mint márkanév, 1-2 éven belül tuti kinyírná az egészet. Aztán akkor jöhetne az egyszereplős asztali konzolok kora, amit senki nem akarhat (Nyilván ez fantazmagória, ilyen úgysem lesz)
Ismersz már, tudod hogy én MS-t preferálom a hibáik és a gyenge eladási mutatók ellenére is. De ettől függetlenül elismerem a Sony erényeit (Exkluzívok), de sajnos nem szabad elmenni olyan dolgok mellett utóbbi részéről mint a gyengébb store, szolgáltatások hiánya, vagy gyengesége (EA Access pl., de felhozhatnám a PSN lassúságát régiónként, vagy a text-ben tárolt, kiszivárgott jelszavakat), cross-play makacs elutasítása, visszafelé kompatibilitás "majdnem nemléte".
-
Silεncε
őstag
Az MS ha akarná, annyi pénzt tudna a boxba tolni, amennyit akar. Ez tény. Sokszor annyit, mint amit a Sony a PS4-be. A legnagyobb probléma, hogy az MS-nek a boxból a többi részhez képest "aprópénz" a bevétele. + az MS-nek ott van a másik nagy előnye: gyakorlatilag mindenhez van házon belüli szakértő csapata (akár a Live (ugye Azure-ból annyit kapnak, amennyit kérnek kis túlzással) stb... A Sony nagyon elhúzott ebben a generációban, ez is tény. Mindenesetre meglátjuk, az már jó jel, hogy kicsit kinyílt a pénztárca és most repkednek a $ milliók, meglátjuk mire lesz elég.
-
mike1334
veterán
A Foxconn-nak...
Kínai konzol még úgy sincs a nyugati piacon...
Nem hiszem hogy eladnák, ők most kísérleteznek, és ha bejön, akkor nagyot szakítanak...ha nem...akkor még mindig ott a FoxconnDef26
Nem tudathasadásos ez így kicsit?
Fanboy Status: PS4: On, Xbox: On, apple: On, samsung: Off, Microsoft: Off, Volvo: On -
Hunpriest
senior tag
A WP-ben azért ott volt a potenciál. Nekem a UI koncepció kifejezetten tetszett. Azt ott baszták el, hogy a fejlesztőket nem támogatták meg eléggé, hogy portolódjon minden cucc normálisan és időben. (Az se normális, hogy a Win 8-ig minden főverzió teljesen más volt) Meg az IE és az Edge erőltetése is hiba volt, mobilon ezek végtelenszer rosszabbak mint bármi más. Meg az se segített, hogy volt pár Androidon alapnak számító funkció, ami meg hiányzott a WP-ből.
(#19) Def26:
És a Sony miért olyan veszettül szimpatikus? Azért mert hárommal több értelmes exkluzívja van mint az MS-nek? Meg amúgy, nem ők voltak azok, akik az összes user adatát kiszolgáltatták hackereknek, hála a plain text tárolt PSN jelszavaknak?
De a viccet félre téve, mitől barátibb a Sony, mint az MS?
-
hombre[EU]
veterán
Nagyon szurkolok az Xboxnak (úgy voltam vele veszek egy OneX-et,de ilyen hírek után inkább kivárok) és most tényleg nagy esélyük van arra,hogy a köv generációban pariban legyenek a PS-el. Látjuk,hogy a nagy first party stúdiók még mindig a Ps4-re dolgoznak(vagy most fejezték be SantaMonica,Quantic stb) talán egyedül a Guerilla fejleszt már nextgenre. Ha új hardverre erōs címekkel debutál a Sony elōtt akkor komoly elōnyre tehet szert.
-
-
mike1334
veterán
Ahogy írtam: Az exkluzív játékokkal kapcsolatos kritikát is megértették szerintem, azért látszik az akarás, de egy exkluzív játék elkészülte jó pár év azért, nem a fán teremnek
Időt kell adni nekik, aki akart vett xboxot, aki meg nem, majd eldönti a következő gépnél pár év múlva...nem marad le semmiről, ott a visszafelé kompatibilitás -
Szakiii
addikt
Csak továbbra sem az a cél hogy minőségi tartalommal árasszák el a népet ahogy én elnézem és ez hiba.
3L1T3: szerintem meg pont jó döntés volt saját op rendszerrel tolni, nem azzal volt a gond hanem a kivitelezéssel. Nekik tarolni kellett volna ha egy olyan oprendszert toltak volna a telóra ami a mindennapoknál iszonyat jól működött volna a win-el egyszerűen letarolhatták volna a piacot egy olyen mobilos os-el ami úgy működik pariban az asztali os-el mint a mac os - ios pl
-
3L1T3
addikt
Kinect azért bőven nem bukás volt. X360 és PS3 generációban. Az, hogy a mostani generációban a kezdetleges bukdácsolás ellenére nem ment a Kienct az inkább a piacnak a változása miatt történt.
Windows Phone meg teljesen más tészta. Android és a Apple mellé nem tud bejönni egy 3. operációs rendszer. Ha a Lumia telefonok android operációs rendszerrel jelentek volna meg akkor egy igazán kapós és jó minőségű telefon lenne mind a mai napig.
-
mike1334
veterán
Ott nem volt akarás, én úgy láttam. Azóta azért összeszedték magukat szerintem. A Windows phone fájó, de érthető lépés volt, a kinectet nem értem, igazából ennek a generációnak az ártott a legtöbbet (az elején erőltették, aztán nem jött rá tartalom, majd szép csendben megölték). Az elmúlt egy évükben viszont szerintem nagyon sok jó, előremutató döntést hoztak, én drukkolok nekik
A Wii U után itt a Switch...a gyengébb ps3 után itt a ps4...miért ne lehetne jó az xbox akárhány is?
Hunpriest
Az exkluzív játékokkal kapcsolatos kritikát is megértették szerintem, azért látszik az akarás, de egy exkluzív játék elkészülte jó pár év azért, nem a fán teremnek
-
Hunpriest
senior tag
Eléggé elcseszték az elejét a bejelentés idején az igaz, de szerencsére az összes "innovatív" újdonságból kihátráltak még release előtt. Azt mindenesetre megtanulhatták, hogy nem szerencsés olyasmit az emberekre erőltetni, amire nincs szükségük. A generáció végére meg már talán értelmes exkluzív felhozatal is lesz a gépre.
Az, hogy most sereghajtók, nem jelenti azt, hogy az mindig úgy is marad. A Nintendo, meg a Sony is járt már így.
Multiplatform játékokhoz meg azért elég jó platform az X. Csak azt sajnálom, hogy nem mernek semmi újdonsággal előjönni. A többi gépre azért volt pár exkluzív megjelenés ebben a generációban, ami nem valaminek az 5+ -edik része. (Sea of thieves, szégyeld össze magad) Mondjuk az is igaz, hogy a nagy kiadók is biztonsági játékot játszottak ebben a generációban. Nincs olyan játék dömping, mint ami az Xbox360 / PS3 idején volt, sőt, azoknak a címeknek az újra kiadásai jelentik most az innovációt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
A következő Xbox inkább a magasabb framerate-re fog majd hajtani. [link]
-
mike1334
veterán
Ne hidd azt, hogy elment...senki sem a saját maga ellensége...ahogy az előző generációban az xbox volt a népszerűbb, úgy simán lehet, hogy a következőben megint virítanak valamit, én úgy látom, hogy igyekeznek tanulni a hibáikból, én pl bizalmat szavaztam nekik, és one-t vettem (valószínűleg egy ps-sel is hasonlóan boldog lennék, én nem érzem élet-halál kérdésnek a két konzol közötti különbséget, mind a kettőnek van előnye-hátránya, szvsz mindenkinek más a fontos, meg lehet érteni mindenki döntését).
-
mike1334
veterán
Én abban bízok, hogy lesz egy erőgép és lesz egy stream verzió. A stream verzió az alacsonyabb hardverigény miatt olcsóbb lenne, de arra csak bérelhetni lehetne játékokat. Nekem ez lenne a kényelmes verzió, 1-2 hónapnál hosszabb távon úgy sem érdekel egy játék sem, és így a használt lemez eladásával se kellene bajlódni. Más kérdés, hogy mennyire menne át az ötlet a kiadókon, bár a game pass-szal ehhez próbálják hozzászoktatni őket szvsz (látják, hogy mennyien veszik igénybe az ilyen jellegű szolgáltatást, és lehet megérné nekik, olcsóbb hardver és a teljes játék aránál alacsonyabb havidíj esetén több emberhez juthatna el a játékuk, összességében lehet többet keresnének rajta).
-
paprobert
őstag
Az emberek bizalmát eljátszották 2013-ban, akik döntöttek.
Ugyan mi fordítaná meg a rosszhiszemű hozzáállásukra adott kategorikus NEM-et?
Pár gigahertz, pár giga RAM, vagy a 2006-2012 közötti nosztalgikus emlékek?Ez a hajó elment...
-
Silεncε
őstag
Valószínűleg valami hasonló lehet majd, meg valszeg a streameléssel is bedobnak valamit, arra is készülhet külön egy eszköz.
Arról van valami info, hogy a HoloLenset mi hajtja? Az elsőt ugye egy CherryTrailre épült, de mivel az a vonal megszűnt, mi lesz? Valami ARM-et pletykáltak nem?
-
dreampage
aktív tag
A Microsoftnál már nincs igazán értelme generációkról beszélni, mert ezek nem különülnek el egymástól jelentősen, épp a kompatibilitás miatt. Az új Xbox sokkal erősebb lesz, mint az Xbox One X, de le fogja játszani az összes Xbox One (és kompatibilis 360/OG) játékot is. Igazából csak attól függ, hogy "új generációnak" vagy "frissítésnek" nézi-e majd a közönség, hogy mi lesz a gép neve. De minden valószínűség szerint ez már nem Xbox One lesz, hanem egy új gépcsalád. Nincs kizárva, hogy egyszerre két változat jelenik meg, egy megfizethetőbb és egy atomdrága high-end verzió.
-
Hunpriest
senior tag
És mi lesz a neve? Xbox Two?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Thurrott friss információkat szerzett a Microsoft terveivel kapcsolatban.
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest