Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Minden az áraktól függ, a PC gaminget egy aktuálisan fellángolt bányaláz padlóra tudja verni, 2018 első félévében láttunk ilyet, ez bármikor megismétlődhet. Jön olyan coin fajta is, aminek CPU kell majd, azoknak is betehet ez még... De eleve drága a VGA most meg a memória is.
-
hombre[EU]
veterán
Hát ezzel kimutatással nem tudok mit kezdeni 😀 Ha ma eladtam 1 gombóc fagyit,de holnap eladok 5 gombócot akkor én is rekordot döntök 😀 Jobb lenne konkrét darabszámokkal. Mennyit adott el? 2-3-5 millió kártyát?
Hiába tudja a konzol ugyanazt a felbontást,ha PC-n fluidabb az élmény és akinek pénze van rá az inkább választja a teljesítményt. Viszont ha pariban lesz... Persze túloztam az üres zsebbel,de ha átpártol 1-2 millió "gtx1070" gamer akkor az a bizonyos 3-400 euró x 2mil. elég komoly bevétel kiesést jelent számukra. Ez a jövō zenéje és a streamingrōl még nem is beszélünk. Véleményem szerint 4-5 éven belül komolyan átalakul az ipar
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Thurrott friss információkat szerzett a Microsoft terveivel kapcsolatban.
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest