Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwaZy1337
tag
Az előző 2 részét kijátszottam és imádtam, én nekem nagyon várós
-
CriticalHit
addikt
Végre. A Dark Descent és a S.O.M.A is nagy élmény. A valaha készült leghangulatosabb játékok képviselői.
-
Thome
veterán
válasz
Johnny Cage #9 üzenetére
Adok neki egy újabb esélyt, de az atmoszféra nem kapott el, nem volt meg az a parafaktor mint amit az Amnesiaban éreztem.
-
Šolaire
veterán
válasz
Johnny Cage #9 üzenetére
Zseniális játék. Főleg mikor elérünk egy pontot amikor úgymond a saját sorsunkról kell döntenünk. Mik vagy kik is vagyunk mi? Akiről döntünk az ember? Utána még sokáig a fejembe voltak ezek a dolgok.
-
Johnny Cage
addikt
"a SOMA nem volt nagy gurítás részemre"
Pedig a Frictional legjobb játéka! Kegyetlenül nyomasztó, történet orientált kaland/horror-játék; történetmesélésben, kiforrottságban messze túlnőtt az Amnesia-n. Így kell felnőtteknek (horror)játékot csinálni és nem módszeresen 12 évesnek nézni minden horror rajongót (amibe sokkal több belefér az olcsó jumpscare-nél meg a fájdalomig ismert kliséknél) - én ezért végtelenül hálás vagyok ennek a fejlesztő gárdának.
-
batman91
őstag
Majd meglátjuk milyen lesz. Eddig minden játékuk minőségi volt, kivéve a Machine of Pigs, mert az eléggé gyenge lett. Szóval várjuk sok szeretettel.
-
Sefneni
őstag
Na ez várós!
-
Feverke
tag
Kivancsian varom, en sajnos nem birom idegileg a horror jatekokat pedig annyira szeretem a hangulatukat
a Somat vegigjatszottam es az a legkor, tortenet, minden egyszereuen zsenialis volt szamomra. Kicsit a felen tul atkoztam magam hogy nem easy modban kezdtem el es akkor nem kellett volna parazni a a szornyeken
Ugyhogy ha ebben is lesz valami gagyi/easy mod az ilyen benaknak mint en, akkor lehet ezt is beprobalom.Addig marad a Youtube vegigjatszas.
-
Padree
senior tag
A Penumbra nagyot ütött nekem. Nagyon tetszett a helyszín és a sztori. Hihetetlen mennyire be tudott húzni, életembe annyira nem paráztam játéktól... Az Amnesia valószínűleg már a kastély miatt se fogott meg, pedig nagyon vártam. Valahogy a SOMA is kimaradt. A kinézet annyira nem fontos. Jól kell témát választani.
-
GodGamer5
addikt
Engem nem hozott lázba. Elég kopottas a kinézete is. Amúgy a látványról teljesen a Call of Cthulhu Dark Corners Of The Earth jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest