- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
...és akkor lesz mihez megvenni az új kormányt
-
james001
veterán
GT6-al már elvették a kedvem ettől a sorozattól,ez a Sport is ki tudja milyen trehány népvakító játék lesz amíg ki nem jön a 7... PS4 topikban már megjósoltam hogy lehet ez valami free-to-play online multis rész lesz,ahol egy csomó dlc-vel szedik meg magukat
Inkább megyek vissza GT4-ezni
-
wolfman
veterán
Vajon hány autót fognak átemelni a 6. részből (5.ből, ha már az is onnan vett el)? Az azért elég nagy blama volt.
-
törölt tag
Olyan messze azert nincs, jovo ev elejre lottek be a betat. Csak nagyjabol vegigtekertem a tegnapi konfot (amugy wow, nem szamitotttam ra hogy ilyen tartalmas lesz, kvazi csinaltak egy masodik e3-ot), de nem ugy nezett ki, hogy ezt teljes erteku folytatasnak szanjak.
-
.LnB
titán
Ez nem számazott rész. Lehet ez is valami prólógus féle lesz? Egy kis ízelítő? (Demo?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest