Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
válasz
janos666
üzenetére
Most mi nonszensz azon amit írtam?
Közel=30/40/50cm, nem definiáltam, de nyilvánvaló mire gondoltam (perifériás látásból kiesik a képernyő nagy része...) és ezért nincs értelme."Ez pusztán attól függ, hogy milyen messziről nézed és mekkora a képernyő."
"pontosan ugyan annyi értelme lesz az élsimításnak 1k-n, 2k-n, 4k-n és 8k-n is"
Hogy a "képleteddel" válaszoljak, nagy átmérőjű megjelenítőhöz egyre közelebb kell ülni, hogy meglásd a különbséget. Szóval igencsak függ a felbontástól is, hogy van-e értelme az élsimításnak.(egyre kisseb az a tartomány ahol már látod a különbséget, és még látod az egész képernyőt) és még ebben a tartományban is kevésbé észrevehető a különbség.
De biztos mind1 a felbontás, ha te azt mondod. Én mentem aludni a részemről jó éjt.
-
Parano1d
tag
válasz
janos666
üzenetére
Na látod ezért nem tudnak olyan videokártya tesztet csinálni, ami mindenki igényeit kielégíti.
Ha bármit megmagyaráz valaki, akkor mások megmagyarázzák a "bármi" ellentétét

A hozzászólás első felével kapcsolatban még annyit, hogy 4k-s megjelenítőnél kis méretben nem szükséges élsimítás, nagy méretben pedig úgysem közelről nézed alapesetet vettem számításba.
Lehet közelről nézni egy 65"-os monitort is, csak nincs sok értelme véleményem szerint.
(tudom vannak olyanok is, akiknek még telón is kevés a FHD, azok nyugodtan költsenek vagyonokat a számítógépükre is, engem nem fognak tudni meggyőzni, hogy van értelme) -
Joshi
titán
Számomra az a röhejes, amikor mindenki a jövőbiztos architektúráról beszél az AMD-nél. Soha a büdös életben nem volt még jövőbiztos vga meg nem is lesz. Olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy én azon csodálkozom hogy ezt még elhiszi valaki.
Nagyjából 2-3 évente muszáj lecserélni a vga-t, mert jön egy kedvenc játék ami fosul megy rajta. Pont a Microsoft fog egy jó DX-et készíteni mi? Azért járunk már a 12-es verzió számnál. 
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nagyjából 2-3 évente muszáj lecserélni a vga-t, mert jön egy kedvenc játék ami fosul megy rajta. Pont a Microsoft fog egy jó DX-et készíteni mi? Azért járunk már a 12-es verzió számnál.