- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
"Évek óta ezt játssza az AMD."
Én vásárlóként azt érzem, hogy velem évek óta azt játssza az AMD, hogy mire ténylegesen is kihasználna egy játék (vagy akár más program), a hardware megjelenéskor még a "nem túl távoli jövőbe" tervezett feature-t, addigra vagy:
A: lement egy generációváltás és én már VGA-t cseréltem (és amíg megvolt az N-edik generációs AMD kártyám, addig ugyan úgy lehetett volna N-edik generációs nVidia-m is [a teljes nálam töltött időt kiátlagolva még talán picit jobban is jártam volna azzal] és sejthető, hogy ugyan ez lesz igaz az N+1 generációra is, ha az a tervem, hogy minden lényegi/valódi generációváltást lekövetek én is)
B: még mindig nálam van az N-edig generációs AMD kártya (nem volt kedvem vagy pénzem lecserélni újabbra), de én mégsem tudok örülni annak, hogy tényleg jelentős előnybe került addigra a kortárs nVidia kártyával szemben, mert a kérdéses programokban és az érintett beállításokkal egyik N-edik generációs terméken sem fut élvezhető sebességgel a játék (nem érdekel, hogy 15 vagy 25 fps jön ki, ha mindkettő játszhatatlan... ui.: nekem a 45-60 a játszható, fix 60 az élvezhető, a 30 impulzus módú kijelzővel zavaróan kellemetlen, dupla éle lesz mindennek..)
A Fury pedig szerintem pont olyan termék, amit döntő többségben inkább olyanok vesznek, akik viszonylag sűrűn cserélgetik a VGA-jukat. Persze nem kidobják vagy falra akasztják, hanem többnyire eladják majd őket használtan, így működnek majd tovább valahol, de már eltérő igényű tulajoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest