Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kérdeztem meg, hogy a HEDT-vel mi van. Csak a sima Sandy-re kérdeztem rá az FX-re vonatkozóan. De egyébként mindkettőt el fogják verni az IGP-s procik, mert lesz az FL-ben heterogén multiadapter.
A Keplert az NVIDIA nagyon szopatja a GameWorksszel. A legfőbb cél amikor nem engedik a forrás módosítását az, hogy a fejlesztő ne tudja úgy optimalizálni a shadert, hogy a Kepler összes feldolgozója működjön. Ettől elveszti a magok 33%-át. Messze ez a legveszélyesebb a Kepler teljesítményére nézve.
Ha nem manipulálják a teljesítményt a GameWorksszel, akkor a Kepler elsődleges gondja DX12-ben a két DMA hiánya és a kevés regiszter lesz. Több olyan program készül, amelyek erősen építenek az aszinkron copy-ra, illetve ahogy nő a compute terhelés úgy nő a regiszterigény is. -
Raysen623
veterán
Komolyan nem értem ezt a hozzáállást: csak akkor jó valami ha megalázza az ellenfelét? Az már nem elég ha teljesen jól fut vele minden?
Érdekes világban élnek egyesek...
(#41) daveoff: ja mert lemaradnak 10fps-el és csak 130fps-el fut a játék 140 helyett, akkor már dobjanak ki mindent az ablakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest