Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kérdeztem meg, hogy a HEDT-vel mi van. Csak a sima Sandy-re kérdeztem rá az FX-re vonatkozóan. De egyébként mindkettőt el fogják verni az IGP-s procik, mert lesz az FL-ben heterogén multiadapter.
A Keplert az NVIDIA nagyon szopatja a GameWorksszel. A legfőbb cél amikor nem engedik a forrás módosítását az, hogy a fejlesztő ne tudja úgy optimalizálni a shadert, hogy a Kepler összes feldolgozója működjön. Ettől elveszti a magok 33%-át. Messze ez a legveszélyesebb a Kepler teljesítményére nézve.
Ha nem manipulálják a teljesítményt a GameWorksszel, akkor a Kepler elsődleges gondja DX12-ben a két DMA hiánya és a kevés regiszter lesz. Több olyan program készül, amelyek erősen építenek az aszinkron copy-ra, illetve ahogy nő a compute terhelés úgy nő a regiszterigény is. -
Raysen623
veterán
Komolyan nem értem ezt a hozzáállást: csak akkor jó valami ha megalázza az ellenfelét? Az már nem elég ha teljesen jól fut vele minden?
Érdekes világban élnek egyesek...
(#41) daveoff: ja mert lemaradnak 10fps-el és csak 130fps-el fut a játék 140 helyett, akkor már dobjanak ki mindent az ablakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Fotó állvány eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest