- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kérdeztem meg, hogy a HEDT-vel mi van. Csak a sima Sandy-re kérdeztem rá az FX-re vonatkozóan. De egyébként mindkettőt el fogják verni az IGP-s procik, mert lesz az FL-ben heterogén multiadapter.
A Keplert az NVIDIA nagyon szopatja a GameWorksszel. A legfőbb cél amikor nem engedik a forrás módosítását az, hogy a fejlesztő ne tudja úgy optimalizálni a shadert, hogy a Kepler összes feldolgozója működjön. Ettől elveszti a magok 33%-át. Messze ez a legveszélyesebb a Kepler teljesítményére nézve.
Ha nem manipulálják a teljesítményt a GameWorksszel, akkor a Kepler elsődleges gondja DX12-ben a két DMA hiánya és a kevés regiszter lesz. Több olyan program készül, amelyek erősen építenek az aszinkron copy-ra, illetve ahogy nő a compute terhelés úgy nő a regiszterigény is. -
Raysen623
addikt
Komolyan nem értem ezt a hozzáállást: csak akkor jó valami ha megalázza az ellenfelét? Az már nem elég ha teljesen jól fut vele minden?
Érdekes világban élnek egyesek...
(#41) daveoff: ja mert lemaradnak 10fps-el és csak 130fps-el fut a játék 140 helyett, akkor már dobjanak ki mindent az ablakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged