Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Várjuk meg a 2011-2013 adatokat amikor már a játékok nem fognak annyira dominálni hisz az Nvidia s az Ati-Amd kiszállt egy bizonyos egyesülésből.
Játékos piac sokat nyomot a latba. Így már csak azoknak lesz értelme jó erős procit venni akiknek tényleg szükségük van rá (nem lesz szükség 3-6 esetleg 1 év után proci csére egy jobb architektúrával akár 1-2- netán 3 évig helyt lehet állni).
Csak a fanok mondják hogy kisebb csík szélesség vegyél újabb procitBár szerintem akkor is Intel az No1 s az AMD a No2 marad
De + Pont az AMD-nek én akkor is AMD párti vagyok Költséghatékony ár/érték arányos
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest