Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Szerintem ha multi-monitor problémával nem találkozol, akkor inkább használj G-Sync monitorral is egy FreeSync patch utáni (417.71+) driver verziót, többé-kevésbé foltoztak benne 1-2 régóta fennálló hibát.
Szerintem eddig full lesz*rták hogy miket írogatnak szerencsétlen userek az nVidia fórumain, csak most a FreeSync támogatás miatt ránézett végre a gagyi implementációjukra egy értelmesebb programozó, és homlokára csapott, hogy "basszus ez tényleg egy rakás sz*r!", aztán gyorsba megmókolta kicsit. Félreértés ne essék, nem mondom hogy tökéletes lett, de legalább kilépett az abszolút használhatatlan kategóriából... náluk már ez is példátlan fejlődés.Amúgy érdekes, amikor én tettem szóvá hogy a G-Sync egy fizetős ipari hulladék, megkaptam hogy csak flame-elek meg nVidia hater vagyok, erre lám itt is egyre gyűlnek az engem igazoló commentek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy óra, két rendszer
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mobil flották
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest